Επίκαιρο σχόλιο στο dotnews.gr & στο tilegrafima.gr

24/02/2015 @ 11:29

- Η δυναμική της Ένωσης Κεντρώων ήταν μεγάλη στις τελευταίες εκλογές, αλλά δεν έφτασε από μόνη της. Πιστεύετε πως αν είχατε συνεργαστεί με κάποιον άλλο κομματικό σχηματισμό θα περνούσατε το κατώφλι της Βουλής;
- Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ πέτυχε ένα αξιόλογο αποτέλεσμα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, χωρίς να της επιτραπεί να εμφανιστεί στα μεγάλα ΜΜΕ (κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες, περιοδικά).
Επίσης οι δημοσκοπήσεις μας εξαφάνισαν εντελώς και παρουσίαζαν δόλια ότι πλησίαζαν το 3% ο Καρατζαφέρης και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, κόμματα που τελικά καταποντίστηκαν.
Ένας μεγάλος αριθμός ψηφοφόρων θεώρησε κατόπιν των ανωτέρω την ψήφο στο κόμμα μας χαμένη. Αν γνώριζε ο κόσμος το 2%, τότε το ποσοστό μας στις εκλογές θα εκινείτο άνετα άνω του ορίου εισόδου στη βουλή. Συνεπώς η μη είσοδος της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ στη βουλή οφείλεται στην έλλειψη δημοκρατίας και πλουραλισμού και όχι στο ότι δεν φροντίσαμε για συνεργασία με άλλο ή άλλα κόμματα, ιδιαίτερα αφού κρίθηκε ότι δεν υπήρχαν άλλα κόμματα με καθαρότητα λόγου, σοβαρότητα ή έστω στοιχειωδώς πλησιάζοντα τις θέσεις μας.

- Έχετε χαρακτηρίσει τον ΣΥΡΙΖΑ "ζωολογικό κήπο". Γιατί το λέτε και πως βλέπετε τις πρώτες κινήσεις του ως κυβέρνηση;
- Τον ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίσαμε, νομίζουμε εύστοχα, "ζωολογικό κήπο" για να τονίσουμε την έλλειψη ενιαίου και συγκροτημένου λόγου, τόσον από τον Πρόεδρό του όσο και από τα στελέχη του. Οι αντιφάσεις, οι ανακολουθίες, οι πομπώδεις διακηρύξεις, δεν μπορούν να αποτελούν σήμερα εικόνα κόμματος σοβαρού. Από τα "διαγράφουμε το χρέος", "σχίζουμε τα μνημόνια", "θα τα αλλάξουμε όλα", έφθασαν λίγες μέρες μετά να αποδέχονται το 70% των μέτρων του μνημονίου και να θεωρούν "τοξικά" τα υπόλοιπα. Υποσχέθηκαν προεκλογικά παροχές και μεγαλύτερο κράτος για να πάρουν την ψήφο κάποιων κρατικοδίαιτων, ζητούν όμως αλληλεγγύη και οικονομική στήριξη από μία Ευρώπη που έχει κοινή πίστη και θέση το λιγότερο κράτος. Άρα ο ΣΥΡΙΖΑ με αντιευρωπαϊκά πιστεύω ζητάει την αλληλεγγύη της Ευρώπης. Και να αποφευχθεί η σύγκρουση τώρα, αυτή θα γίνει σύντομα, με κίνδυνο η Ελλάδα να βρεθεί εκτός ευρώ. Ο κίνδυνος είναι υπαρκτός, οδηγούμεθα σε περιπέτειες. Ο όρος "ζωολογικός κήπος" αποδίδει τις ασύνδετες, αλληλοσυγκρουόμενες, ατεκμηρίωτες και εν πολλοίς επικίνδυνες για τον τόπο θέσεις των κυρίων του ΣΥΡΙΖΑ που θυμίζουν ιαχές ζωολογικού κήπου...

- Ποια η γνώμη σας για το φαινόμενο "Χρυσή Αυγή";
- Το φαινόμενο "Χρυσή Αυγή" συνιστά τη νέα επικίνδυνη έκφραση της δεξιάς στην Ελλάδα. Ο σκληρός πυρήνας της είναι ναζιστικός και χιτλερικός, οι ψηφοφόροι θέλουν απλά να εκδικηθούν για την απώλεια μεγάλου μέρους μισθών, συντάξεων, θέσεων εργασίας. Όσοι νομίζουν ότι η δικαιοσύνη διώκει τη Χρυσή Αυγή άδικα και άνευ στοιχείων, σύντομα θα διαπιστώσουν την άμεση συμμετοχή της στη διάπραξη σωρείας εγκλημάτων. Η κρίση συντηρεί σε ένα βαθμό τα υψηλά εκλογικά της ποσοστά. Βρέθηκαν δυστυχώς και κάποια ΜΜΕ και κάποιοι δημοσιογράφοι που συνέτειναν στην αύξηση της απήχησής της. Όλοι αυτοί φέρουν μεγάλη ευθύνη. Η απελπισία του κόσμου και η έλλειψη μόρφωσης σημαντικού ποσοστού Ελλήνων, επέτρεψαν την γιγάντωση του ναζιστικού μορφώματος. Το γεγονός ότι σε όλο τον κόσμο ανάλογα φαινόμενα μόνο βία και δολοφονίες απέφεραν, μας βεβαιώνει ότι η δημοκρατία, αν λειτουργήσει σωστά, δεν έχει να φοβηθεί τίποτε και κανένα.
 
- Πως κρίνετε την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για Πρόεδρο της Δημοκρατίας;
- Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για προεδροποίηση του κ. Προκόπη Παυλόπουλου αντανακλά την προσπάθεια της κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου να παρουσιάσει στην Ευρώπη εικόνα πολιτικής συγκατοίκησης, δηλαδή εικόνα ενότητας του πολιτικού κόσμου και συμφιλίωσης μεταξύ μνημονιακών και αντιμνημονιακών δυνάμεων.
   Το πρόσωπο του κ. Προκόπη Παυλόπουλου είναι σίγουρα πρόσωπο επιστήμονα και λογίου. Η μετριοπάθεια του προδιαθέτει για καλή και ειρηνική θητεία. Υπάρχουν ωστόσο ενστάσεις για τη θητεία του ως υπουργού και τις μονιμοποιήσεις των συμβασιούχων που έγιναν επί των ημερών του και για τις συχνές εμφανίσεις του σε αντιμνημονιακά κανάλια, όπου δήλωνε ότι το μνημόνιο είναι αντισυνταγματικό και ο ΕΝΦΙΑ παράνομος φόρος - την στιγμή που στη βουλή ψήφιζε όλα τα νομοσχέδια. Ακόμη και οι δηλώσεις του μετά την συνάντησή του με τον κ. Τσίπρα (όπου του ανακοινώθηκε ότι αυτός θα υποδεικνυόταν ως υποψήφιος Πρόεδρος Δημοκρατίας) έκαναν κακή εντύπωση, γιατί ομοίαζαν με δηλώσεις βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Στις δηλώσεις αυτές ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος έδειξε πώς αλλάζει ο άνθρωπος στην Ελλάδα προκειμένου να πάρει κάποιο αξίωμα...

- Αποτέλεσε έκπληξη για εσάς η μεγάλη αποδοχή της Ένωσης Κεντρώων από το εκλογικό σώμα στις εκλογές του Ιανουαρίου; Θεωρείτε πως πλέον ο Έλληνας έβγαλε την τσίμπλα από τα μάτια και αναζητά αλήθειες;
 - Δεν μπορούμε να πούμε ότι ο Έλληνας ξύπνησε, όμως η νεολαία σίγουρα αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι ΜΜΕ και εταιρείες δημοσκοπήσεων συνιστούν τη σύγχρονη μαφία, έχουν στήσει ένα μηχανισμό εξαπάτησης και αποβλάκωσης του κόσμου διατηρώντας επί χρόνια ένα διεφθαρμένο και σάπιο πολιτικό σύστημα.
Η μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας δυστυχώς τρώει ακόμη το κουτόχορτο των μεγάλων καναλιών, ωστόσο η 25η Ιανουαρίου του 2015 δρομολόγησε την πορεία για να σπάσουν οι αλυσίδες της πλύσης εγκεφάλου των νταβατζήδων και τώρα θεωρείται σίγουρο ότι η ΈΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ θα επιβληθεί στο χώρο του κέντρου και τελικά θα απορροφήσει τους ψηφοφόρους τριών κομμάτων, του ΠΑΣΟΚ που αργοπεθαίνει, του Γιωργάκη που με τις ενέργειές του έδειξε κακία και μικρότητα, του ποταμιού που υπερπροβλήθηκε από τη διαπλοκή τώρα όμως δείχνει γύμνια περιεχομένου. Στις εκλογές που έρχονται θα μπορούμε να μιλήσουμε για την τσίμπλα που φεύγει από τα μάτια του Έλληνα.
 
- Ποια η γνώμη σας για τις πρώτες κινήσεις Τσίπρα - Βαρουφάκη σε σχέση με τους Ευρωπαίους; Θεωρείτε πως υπάρχει στήριξη από τις ΗΠΑ και τη Ρωσία;
-  Οι κινήσεις Τσίπρα - Βαρουφάκη, ήταν αλλοπρόσαλλες και ξένες προς τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ωστόσο η Ευρώπη δίνει μια πίστωση χρόνου ολίγων μηνών στην κυβέρνηση Τσίπρα, γιατί δεν θέλει να χρεωθεί αυτή, την ευθύνη εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ. Όμως ο χρόνος θα κυλίσει γρήγορα, η Ελλάδα δεν θα υλοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις και τότε πλέον φοβούμαστε στην ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ότι θα επέλθει το μοιραίο. Η ανοχή των Ευρωπαίων θα τερματιστεί, οι αποφάσεις θα είναι πολύ πιο σκληρές για τη χώρα μας. Ο Τσίπρας υποσχέθηκε στον κόσμο περισσότερο κράτος, η Ευρώπη αξιώνει μικρότερο κράτος. Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Ωστόσο ότι σε λίγους μήνες τα περιθώρια εξαντλούνται και ή θα σχηματίσουμε μια σοβαρή κυβέρνηση τεχνοκρατών με οικουμενική στήριξη, ή θα βαδίσουμε σε εκλογές.
Πάντως η κυβέρνηση Τσίπρα που κοροϊδεύει και τους ξένους και τους Έλληνες δεν θα μπορεί να κρατηθεί στη εξουσία...

- Έχετε μιλήσει κατά το παρελθόν με σκληρή γλώσσα για πολιτικές προσωπικότητες όπως οι Ανδρέας Παπανδρέου και Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Τους θεωρείτε υπεύθυνους για τη σημερινή κατάσταση; Σε ποιους άλλους σύγχρονους πολιτικούς θα μπορούσε να τους αποδοθεί κατά την άποψή σας το προσωνύμιο του "Εφιάλτη";
-  Εμείς στην ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ θεωρούμε πράγματι τους Ανδρέα Παπανδρέου και Κωνσταντίνο Μητσοτάκη επιζήμιους για την Ελλάδα, γιατί έστησαν μηχανισμούς εξουσίας με πελατειακές σχέσεις και διέφθειραν τα πολιτικά ήθη. Στελεχώθηκαν από άτομα που βαρύνονται με σκάνδαλα και έκαναν το κράτος πλαδαρό και αναποτελεσματικό. Βέβαια για τα χάλια μας δεν φταίνε μόνο αυτοί οι δύο. Φταίει και ο γέρο-Καραμανλής, φταίει και ο Σημίτης, φταίει και ο Κώστας Καραμανλής, φταίει και ο Γιώργος Παπανδρέου. Όλοι αυτοί ακολούθησαν την ίδια τακτική, λεηλάτησαν το κράτος, διόρισαν στρατιές αχρήστων στο δημόσιο, συνέτειναν στην γιγάντωση διαπλοκής και διαφθοράς. Αν για την πτώχευση της Ελλάδας γινόταν μια αληθινή δικαστική έρευνα, όλοι αυτοί φυλακή δεν θα πήγαιναν;
 
- Στην πρόσφατη διακαναλική συνέντευξή σας χαρακτηρίσατε την χώρα μας "ένα αχούρι χωρίς δημοκρατία. Ένα φασιστικό αχούρι". Πως το εξηγείτε;
- Πράγματι οι φράσεις μας ότι η Ελλάδα είναι "ένα αχούρι χωρίς δημοκρατία. Ένα φασιστικό αχούρι" ισχύουν και το επιβεβαιώνει σίγουρα ο κάθε Έλληνας στην καθημερινότητά του. Για να διοριστείς πρέπει να προσκυνήσεις κάποιον απατεώνα βουλευτή. Για να προχωρήσεις το φάκελλο σου στο δημόσιο πρέπει να λαδώσεις.
Υπάρχουν σαραντάρηδες συνταξιούχοι και άλλοι που πρέπει να πάνε εξηνταεπτά χρόνων για να πάρουν σύνταξη. Υπάρχουν αργόμισθοι στους δήμους, στις ΔΕΚΟ, στο δημόσιο.
Στη βουλή υπάρχουν 1500 υπάλληλοι συγγενείς των βουλευτών αργόμισθοι.
Υπάρχουν 12 χιλιάδες αποσπασμένοι - αργόμισθοι του δημοσίου, 319 χιλιάδες τριπλοσυνταξιούχοι (3 κύριων συντάξεων έκαστος), υπάρχουν 220 χιλιάδες πολυθεσίτες, υπάρχουν 400 χιλιάδες συνταξιούχοι που καίτοι λαμβάνουν σύνταξη μηνιαίως άνω των 1000 ευρώ, παρά ταύτα εργάζονται και αμείβονται με μαύρα λεφτά.
 
   Σας ρωτάμε λοιπόν έχει άδικο η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ να μιλάει για αχούρι;Όσον τώρα αφορά τη φράση μας φασιστικό αχούρι, αυτή ελέχθη γιατί την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ κανένα κανάλι δεν την φιλοξένησε στις εκλογές. Οι νταβατζήδες μας είχαν τελείως κόψει από κάθε δημοσιότητα. Το ποσοστό που πήραμε το πήραμε χωρίς να εμφανιστούμε πουθενά, χωρίς να μας αναφέρει καν κάποια δημοσκόπηση. Μάλιστα τα κανάλια την τελευταία Παρασκευή πριν τις εκλογές, παρουσίαζαν ότι ο Καρατζαφέρης και η Ανταρσύα μπαίνουν στη βουλή. Αν αυτός δεν είναι φασισμός, τότε τι είναι; Ωστόσο η κοινωνία θα τους τιμωρήσει όλους στις εκλογές που έρχονται.Μια ισχυρή ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ θα αξιώσει κάθαρση, διαφάνεια, δημοκρατία.

Περιμέναμε 25 χρόνια και εκεί που είχαμε αρχίσει να απελπιζόμαστε βλέποντας την αδράνεια και τη φοβία του κόσμου, ήλθε η Μακεδονία να δώσει φως, να φωτίσει όλη την Ελλάδα, να δείξει ότι κινήματα που εκφράζουν λαϊκές προσδοκίες, αργά ή γρήγορα δικαιώνονται.
Ο Θεός να μας αξιώσει να ανταποκριθούμε στο μέγεθος της ευθύνης.

Δείτε επίσης

Δεν βρέθηκαν σχόλια. Γίνε ο πρώτος που θα δημοσιεύσει

Videos από τα ΜΜΕ & το Κ67

Β. Λεβέντης / Ιωνία Plus Σάμου 89,4 / 19-7-2018

Β. Λεβέντης / Ιωνία Plus Σάμου 89,4 / 19-7-2018

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki Σχολιάστε χωρίς βωμολοχίες και μόνο στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά, ειρωνικά και μοχλευμένα σχόλια θα διαγράφονται άνευ προειδοποίησης. Μη χρησιμοποιείτε Greeklish και κεφαλαία. Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων. media@antidiaploki.gr

Γ. Σαρίδης / Πότε θα ενημερωθεί η επιτροπή ; /18-7-2018

Γ. Σαρίδης / Πότε θα ενημερωθεί η επιτροπή ; /18-7-2018

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki Flickr : https://www.flickr.com/photos/enosikentroon/ Σχολιάστε χωρίς βωμολοχίες και μόνο στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά, ειρωνικά και μοχλευμένα σχόλια θα διαγράφονται άνευ προειδοποίησης. Μη χρησιμοποιείτε Greeklish και κεφαλαία. Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων. media@antidiaploki.gr

Β. Λεβέντης : Για Γεννηματά και Μητσοτάκη / Θέμα Ράδιο / 19-7-2018

Β. Λεβέντης : Για Γεννηματά και Μητσοτάκη / Θέμα Ράδιο / 19-7-2018

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki Σχολιάστε χωρίς βωμολοχίες και μόνο στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά, ειρωνικά και μοχλευμένα σχόλια θα διαγράφονται άνευ προειδοποίησης. Μη χρησιμοποιείτε Greeklish και κεφαλαία. Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων. media@antidiaploki.gr

Δηλώσεις Β. Λεβέντη : Η Μακεδονία ο Τσίπρας, η ΝΔ και ο Ζάεφ (17-7-2018)

Δηλώσεις Β. Λεβέντη : Η Μακεδονία ο Τσίπρας, η ΝΔ και ο Ζάεφ (17-7-2018)

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki Σχολιάστε χωρίς βωμολοχίες και μόνο στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά, ειρωνικά και μοχλευμένα σχόλια θα διαγράφονται άνευ προειδοποίησης. Μη χρησιμοποιείτε Greeklish και κεφαλαία. Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων. media@antidiaploki.gr

Τ.Διαμαντόπουλος / ''Kontra 24'',Kontra Channel  /16-7-2018

Τ.Διαμαντόπουλος / ''Kontra 24'',Kontra Channel /16-7-2018

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki Flickr : https://www.flickr.com/photos/enosikentroon/ Σχολιάστε χωρίς βωμολοχίες και μόνο στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά, ειρωνικά και μοχλευμένα σχόλια θα διαγράφονται άνευ προειδοποίησης. Μη χρησιμοποιείτε Greeklish και κεφαλαία. Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων. media@antidiaploki.gr

Μ. Γεωργιάδης / Πρώτη είδηση, ΕΡΤ1 / 18-7-2018

Μ. Γεωργιάδης / Πρώτη είδηση, ΕΡΤ1 / 18-7-2018

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki Σχολιάστε χωρίς βωμολοχίες και μόνο στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά, ειρωνικά και μοχλευμένα σχόλια θα διαγράφονται άνευ προειδοποίησης. Μη χρησιμοποιείτε Greeklish και κεφαλαία. Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων. media@antidiaploki.gr

Β. Λεβέντης / Ena TV Λαμίας / 17-7-2018

Β. Λεβέντης / Ena TV Λαμίας / 17-7-2018

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki Σχολιάστε χωρίς βωμολοχίες και μόνο στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά, ειρωνικά και μοχλευμένα σχόλια θα διαγράφονται άνευ προειδοποίησης. Μη χρησιμοποιείτε Greeklish και κεφαλαία. Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων. media@antidiaploki.gr **************************************************************** Δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την Κυβέρνηση, για το θέμα της απέλασης των Ρώσων διπλωματών. ‘Οχι μόνο προς την ‘Ενωση Κεντρώων αλλά και προς κανένα άλλο κόμμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε, να προκαλέσει ρήγμα στις Ελληνορωσικές σχέσεις, κάτι που όχι μόνο δεν έγινε επί των ημερών του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά οι δυο τους, επιδίωξαν να υπάρχει μια ικανοποιητικά αρμονική σχέση μεταξύ των δύο χωρών, παρότι ήμασταν και είμαστε μέλη του ΝΑΤΟ. Κατακρήμνισε ο ΣΥΡΙΖΑ μια παραδοσιακή τακτική της διεθνούς διπλωματίας μας. Συνοπτικά, έχουμε μια κυβέρνηση, που ετοιμάζει φιέστες στο Καστελόριζο και στην Πνύκα, ετοιμάζεται στη ΔΕΘ να εξαγγείλει σωρό ασυναρτησιών... με λίγα λόγια, ετοιμαζόμαστε για εκλογές πολωτικές : Η ΝΔ θα αποκαλεί τον Τσίπρα ως τον πλέον άχρηστο πρωθυπουργό και ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποκαλεί τη ΝΔ “απατεώνες” (η ειρωνεία είναι πως θα έχουν και οι δύο δίκιο).

Β. Λεβέντης / Flash TV Κοζάνης / 16-7-2018

Β. Λεβέντης / Flash TV Κοζάνης / 16-7-2018

Με τον Απόστολο Γαϊτάνη Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki Σχολιάστε χωρίς βωμολοχίες και μόνο στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά, ειρωνικά και μοχλευμένα σχόλια θα διαγράφονται άνευ προειδοποίησης. Μη χρησιμοποιείτε Greeklish και κεφαλαία. Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων. media@antidiaploki.gr ***************************************************************** Στην ‘Ενωση Κεντρώων θεωρούμε άκυρη τη συμφωνία των Πρεσπών και πιστεύουμε πως μελλοντικά θα συσταθεί εξεταστική επιτροπή στη Βουλή για τις ευθύνες του κ. Τσίπρα και του κ. Κοτζιά. Δεν ακολουθήθηκε καν η δέουσα διαδικασία : σύσταση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών και έγκριση από τη Βουλή. Ο Πιέρ Μοσκοβισί, δήλωσε, στην ομιλία του στη Βουλή, πως στις 15 Οκτωβρίου θα εκτιμηθεί κατά πόσο η Ελλάδα πληρεί τις προϋποθέσεις για να ανακαλέσει ένα ψηφισμένο θέμα. Δηλαδή, κατά πόσο υπάρχουν ισοδύναμα πλεονάσματα, που να καλύψουν τις απώλειες από την περικοπή των συντάξεων από την 1η Ιανουαρίου 2019. Αν βρούμε τα ισοδύναμα, δεν θα έχουν αντίρρηση οι δανειστές μας. Εάν όμως, μονομερώς ως χώρα προβούμε σε τέτοια κίνηση, πάλι θα κατηγορηθούμε πως αναξιόπιστοι. Αυτό που προτείνουν, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, να γίνει μονομερώς και από τώρα η ανάκληση των μειώσεων των συντάξεων, ενός ψηφισμένου από τη Βουλή μέτρου, αποσκοπεί στο να εκτεθεί η χώρα. Και είναι και ειρωνικό : Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μείωσαν τις συντάξεις 13 φορές. Γιατί δεν έβρισκαν τότε ισοδύναμα μέτρα; Γιατί δεν νοιάστηκαν τότε; Γιατί υπέγραψαν μνημόνια που μείωναν συντάξεις, ξανά και ξανά; Γιατί τους καίει τόσο η 14η περικοπή; Αφού αγαπούν το λαό, γιατί επί Σαμαρά και Βενιζέλου η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, έκοψαν και κατακρήμνισαν τις συντάξεις και σήμερα κόπτονται για τη μη περικοπή τους; ‘Άρα το κάνουν, καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους. Μετά τη λήξη του μνημονίου, στις 20 Αυγούστου, θα είμαστε σε εποπτεία και στις 15 Οκτωβρίου θα γνωρίζουμε τι θα μπορεί να κάνει η οικονομία μας.

Γ. Κουτουλάκης / ''Kontra 24'', Kontra Channel / 13-7-2018

Γ. Κουτουλάκης / ''Kontra 24'', Kontra Channel / 13-7-2018

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki Flickr : https://www.flickr.com/photos/enosikentroon/ Σχολιάστε χωρίς βωμολοχίες και μόνο στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά, ειρωνικά και μοχλευμένα σχόλια θα διαγράφονται άνευ προειδοποίησης. Μη χρησιμοποιείτε Greeklish και κεφαλαία. Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων. media@antidiaploki.gr

Β. Λεβέντης / Με την Ελένη Σώκου, Hellas Net / 16-7-2018

Β. Λεβέντης / Με την Ελένη Σώκου, Hellas Net / 16-7-2018

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki Σχολιάστε χωρίς βωμολοχίες και μόνο στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά, ειρωνικά και μοχλευμένα σχόλια θα διαγράφονται άνευ προειδοποίησης. Μη χρησιμοποιείτε Greeklish και κεφαλαία. Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων. media@antidiaploki.gr

Β. Λεβέντης / TRT Θεσσαλίας, με το Σ. Πολύζο / 16-7-2018

Β. Λεβέντης / TRT Θεσσαλίας, με το Σ. Πολύζο / 16-7-2018

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki Σχολιάστε χωρίς βωμολοχίες και μόνο στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά, ειρωνικά και μοχλευμένα σχόλια θα διαγράφονται άνευ προειδοποίησης. Μη χρησιμοποιείτε Greeklish και κεφαλαία. Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων. media@antidiaploki.gr

Μ. Γεωργιάδης / Θέμα Ράδιο 104,6 με τον Α. Λιάρο / 15-7-2018

Μ. Γεωργιάδης / Θέμα Ράδιο 104,6 με τον Α. Λιάρο / 15-7-2018

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki Σχολιάστε χωρίς βωμολοχίες και μόνο στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά, ειρωνικά και μοχλευμένα σχόλια θα διαγράφονται άνευ προειδοποίησης. Μη χρησιμοποιείτε Greeklish και κεφαλαία. Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων. media@antidiaploki.gr

Αισχρές οι κατηγορίες κατά των μητροπολιτών (Β. Λεβέντης, E TV, 15-7-2018))

Αισχρές οι κατηγορίες κατά των μητροπολιτών (Β. Λεβέντης, E TV, 15-7-2018))

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki Σχολιάστε χωρίς βωμολοχίες και μόνο στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά, ειρωνικά και μοχλευμένα σχόλια θα διαγράφονται άνευ προειδοποίησης. Μη χρησιμοποιείτε Greeklish και κεφαλαία. Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων. media@antidiaploki.gr

Σ. Καρβούνης / ''Kontra 24'' , Kontra Channel / 12- 7-2018

Σ. Καρβούνης / ''Kontra 24'' , Kontra Channel / 12- 7-2018

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki Flickr : https://www.flickr.com/photos/enosikentroon/ Σχολιάστε χωρίς βωμολοχίες και μόνο στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά, ειρωνικά και μοχλευμένα σχόλια θα διαγράφονται άνευ προειδοποίησης. Μη χρησιμοποιείτε Greeklish και κεφαλαία. Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων. media@antidiaploki.gr

B. Σπύρου / ''Eπι του πιεστηρίου'' ,Kontra Channel / 11-7-2018

B. Σπύρου / ''Eπι του πιεστηρίου'' ,Kontra Channel / 11-7-2018

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki Flickr : https://www.flickr.com/photos/enosikentroon/ Σχολιάστε χωρίς βωμολοχίες και μόνο στην Ελληνική γλώσσα. Υβριστικά, ειρωνικά και μοχλευμένα σχόλια θα διαγράφονται άνευ προειδοποίησης. Μη χρησιμοποιείτε Greeklish και κεφαλαία. Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων. media@antidiaploki.gr


ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEOS

Ο Βασίλης Λεβέντης γράφει

(βίντεο) Βασίλης Λεβέντης στην ΕΡΤ για το θέμα των Σκοπίων και τις συκοφαντίες κάποιων ΜΜΕ

28/06/2018 @ 14:31

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ...περισσότερα
Ομιλία Βασίλη Λεβέντη στη Βουλή, για την πρόταση μομφής (16 Ιουνίου 2018)

16/06/2018 @ 21:14

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - 16/6/2018 «Καλώ αυτή την αίθουσα να ζητήσει από τον πρωθυπουργό να μην πάει αύριο και να δημιουργήσουμε μία ομάδα διαπραγμάτευσης ...περισσότερα
Β. Λεβέντης : Εθνικό έγκλημα η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια

30/05/2018 @ 17:53

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, αρθρογραφεί στον «Τύπο Θεσσαλονίκης» ...περισσότερα
Περί Σκοπίων και Μακεδονίας

17/01/2018 @ 16:04

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ  ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Αθήνα, 17 Ιανουαρίου 2018 Του Βασίλη Λεβέντη Αγαπητοί ...περισσότερα
ΟΜΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

19/12/2017 @ 22:04

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - 19/12/2017 Μιλώντας στην ολομέλεια της βουλής ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό "λιτότητας" που αφαιρεί ...περισσότερα
Β. Λεβέντης στη Δημοκρατική : Κατηγορώ τον κ. Τσίπρα, ότι πήρε την ελπίδα του ελληνικού λαού και την ποδοπάτησε

28/08/2017 @ 10:23

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Δημοκρατική» της Ρόδου και στην Πέγκυ Ντόκου, έσωσε ο πρόεδρος της 'Ενωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Πηγή : http://www.dimokratiki.gr/27-08-2017/o-tsipras-pire-tin-elpida-tou-laou-ke-tin-podopatise/ ...περισσότερα
   

Κοινωνικά δίκτυα