'Ενωση Κεντρώων και Ευρωπαϊκό Δημοκρατικό Κόμμα (EDP-PDE)

14/09/2017 @ 17:20

Το Ευρωπαϊκό Δημοκρατικό Κόμμα (European Democratic Party - EDP) μαζί με τη Συμμαχία Φιλελευθέρων (Alliance of Liberals - AL) έχει σχηματίσει το ευρωπαϊκό πολιτικό κόμμα ALDE Group, που συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με 68 έδρες, υπό την ηγεσία του πρώην Πρωθυπουργού του Βελγίου Guy Verhofstadt.

Η Ένωση Κεντρώων είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Δημοκρατικού Κόμματος (από τις 2/6/2016) (EDP) ενώ Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δημοκρατικού Κόμματος EDP-PDE είναι ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων και Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Μάριος Γεωργιάδης (από τον Οκτώβριο 2016).

______________________________________________________________________________

     ______________________________________________________________________________

Σύνθημα του Ευρωπαϊκού Δημοκρατικού Κόμματος EDP είναι :
"ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΑΪΚΙΣΜΟ - ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡAΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ".

         Μετά από 60 χρόνια ειρήνης και ευημερίας το Ευρωπαϊκό οικοδόμημα απειλείται περισσότερο από ποτέ. Αλλεπάλληλες οικονομικές και μεταναστευτικές κρίσεις, παράλληλα με την τρομοκρατία, έδωσαν τροφή στους λαϊκιστές που κατηγορούν την Ευρώπη για όλα τα δεινά και απεργάζονται τη διάλυσή της.

        Το Ευρωπαϊκό Δημοκρατικό Κόμμα (EDP-PDE) μάχεται διαρκώς με τα ενεργά μέλη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβουλίου για το ευρωπαϊκό κοινωνικό μοντέλο που εγγυάται συγχρόνως τις δημόσιες υπηρεσίες και το υγιή ανταγωνισμό.
 θέση μας είναι συνώνυμη με την ισχυρή και συνεχόμενη οικονομική μεγέθυνση που στηρίζεται στην έρευνα, στο νεωτερισμό και στη βιώσιμη ανάπτυξη.

        Το EDP είναι υπερεθνική πολιτική κίνηση που υπερασπίζεται την ιδέα της συνεκτικής και κυρίαρχης Ευρώπης, η οποία, μέσω συλλογικής δράσης, αποτελεί το μόνο δρόμο για να διαφυλαχθεί η θέση της μεταξύ των εδραιωμένων και των αναδυόμενων οικονομικών δυνάμεων στον κόσμο. Ενώνει κόμματα, βουλευτές και πολίτες που θέλουν να χτίσουν μια Ένωση πιο κοντά στους λαούς της Ευρώπης.

Για αυτό, το EDP θέλει να ξαναχτίσει το ευρωπαϊκό οικοδόμημα και να προσφέρει στους λαούς της Ευρώπης νέες, τολμηρές αλλά εφικτές λύσεις που θα χαράξουν νέο δρόμο για το μέλλον.

Συνδεδεμένο με το Ευρωπαϊκό Δημοκρατικό Κόμμα, τους στόχους του οποίου στηρίζει και συμπληρώνει, είναι το Ινστιτούτο Ευρωπαίων Δημοκρατών (Institute of European Democrats - IED), ανεξάρτητο ίδρυμα πολιτικών ερευνών υποστηριζόμενο από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Στόχος του Ιδρύματος είναι να διαδραματίσει ενεργό ρόλο στην αποκατάσταση και ενίσχυση της εμπιστοσύνης των πολιτών προς την Ευρωπαϊκή Ένωση και πέραν αυτού, στην προώθηση της ενωμένης και κυρίαρχης Ευρώπης.

Θέσεις του Ευρωπαϊκού Δημοκρατικού Κόμματος (EDP), θέσεις στις οποίες η Ένωση Κεντρώων συνεισφέρει, σχετικά με:

  • Τη μετανάστευση και το χώρο Schengen

  • Τους προσωρινά εργαζόμενους σε άλλες χώρες της ΕΕ Ευρωπαίους πολίτες και το κοινωνικό dumping.

  • Το ευρωπαϊκό κοινωνικό μοντέλο και - την προστασία του εμπορίου και της βιομηχανίας.

Μετανάστευση και χώρος Schengen

Nicolas Bay, ευρωβουλευτής Λαϊκού Μετώπου : «Βεβαίως, δεν είναι όλοι οι μετανάστες τρομοκράτες αλλά όλοι οι τρομοκράτες είναι μετανάστες».

        Σε σύνολο 33 τρομοκρατών που ενεπλάκησαν στις δεκαέξι μεγάλες τρομοκρατικές επιθέσεις που έχει υποστεί η Ευρώπη από το 2004, μόνο δύο ήταν πολίτες χωρών εκτός ΕΕ. Είναι λάθος να συγχέονται οι πρόσφυγες με τους τρομοκράτες γιατί η μεγάλη πλειοψηφία των τρομοκρατικών επιθέσεων που έλαβαν χώρα στο Παρίσι, τις Βρυξέλλες, τη Νίκαια, το Βερολίνο ή το Λονδίνο διαπράχθηκαν από πολίτες της ΕΕ στην Ευρώπη και όχι από μετανάστες.

       Η κατάργηση του Schengen θα απειλούσε την ασφάλειά μας, δεν θα την εγγυάτο. Η έρευνα που ακολούθησε τις τελευταίες επιθέσεις έδειξε ότι η διασυνοριακή χρήση πληροφοριών χρειάζεται βελτίωση και ότι υπάρχει έλλειψη συντονισμού μεταξύ των εθνικών υπηρεσιών ασφαλείας, αποκαλύπτοντας έτσι σοβαρά κενά στο ευρωπαϊκό σύστημα ασφαλείας. Η επαναφορά των εσωτερικών συνόρων θα περιέπλεκε περαιτέρω τη μάχη κατά της τρομοκρατίας και θα κόστιζε στα Κράτη Μέλη πολλά εκατομμύρια ευρώ.

ΤΙ ΛΕΜΕ ΣΤΟ EDP-PDE : Το Ευρωπαϊκό Δημοκρατικό Κόμμα τάσσεται υπέρ μιας ευρωπαϊκής υπηρεσίας ελέγχου συνόρων και υπέρ της ευρωπαϊκής ακτοφυλακής με ευρύτερες αρμοδιότητες, δηλαδή μια ενδυναμωμένη Frontex, καθώς και αυστηρό έλεγχο των Ευρωπαίων πολιτών στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ. Επιπρόσθετα, η σύσταση μιας ευρωπαϊκής υπηρεσίας πληροφοριών θα διευκόλυνε την ανταλλαγή στοιχείων μεταξύ των Κρατών Μελών.

    Ποτέ άλλοτε ο χώρος Schengen δεν βρισκόταν σε μεγαλύτερο κίνδυνο. Πρέπει να προστατευθεί ως εγγυητής της ελευθερίας μας και της ανοικτής ευρωπαϊκής κοινωνίας. Η απειλή κατά του Schengen είναι απειλή εναντίον της ασφάλειας και ελευθερίας μας.

Τα Κράτη Μέλη πρέπει να καταλάβουν ότι η ασφάλεια δεν σημαίνει απαραίτητα απώλεια της κυριαρχίας, εφόσον δημιουργήσουμε κοινά όργανα ελέγχου των εξωτερικών μας συνόρων και ενδυναμώσουμε την εσωτερική νομοθεσία ασφαλείας.

Προσωρινά εργαζόμενοι σε άλλες χώρες της ΕΕ Ευρωπαίοι πολίτες και κοινωνικό dumping (*)

Marine LePen, ευρωβουλευτής Λαϊκού Μετώπου : "Υπερασπίζομαι τους Γάλλους εργάτες εναντίον της μετανάστευσης που μειώνει τους μισθούς τους".

       Η λαϊκιστική ρητορική που στιγματίζει τους "κλέφτες δουλειών" και τους "τζαμπατζήδες" που εκμεταλλεύονται την κοινωνική ασφάλιση στις χώρες υποδοχής δεν αντέχει στη βάσανο των στοιχείων και της λογικής. Μόνο εφτά στις χίλιες θέσεις καταλαμβάνονται από προσωρινά εργαζόμενους στην ΕΕ.

     Το φαινόμενο δεν αφορά μόνο χώρες με χαμηλούς μισθούς γιατί περισσότεροι από τους μισούς προσωρινά εργαζόμενους προέρχονται από τα πλουσιότερα Κράτη Μέλη. Έτσι διαπιστώνονται μεγάλες ροές μεταξύ υψηλόμισθων χωρών όπως η Γερμανία, η Γαλλία, το Βέλγιο, η Ολλανδία ή το Λουξεμβούργο.

Η Οδηγία του 2014 αποσκοπεί σε συγκεκριμένες βελτιώσεις στην εφαρμογή των κανόνων. Η ΕΕ ως εκ τούτου καταπολεμά το κοινωνικό dumping, με το να στρέφεται κατά της απάτης και ορισμένων ανεύθυνων πρακτικών εταιριών που καταστρατηγούν τους κανονισμούς.

ΤΙ ΛΕΜΕ ΣΤΟ EDP-PDE : Το Ευρωπαϊκό Δημοκρατικό Κόμμα υπερασπίζεται την αρχή της "ίσης πληρωμής για ίσης αξίας εργασία". Συνηγορεί υπέρ της σύστασης ευρωπαϊκής υπηρεσίας ελέγχου για την Οδηγία των προσωρινά εργαζομένων για την πάταξη του αθέμιτου ανταγωνισμού, υπέρ της κατάρτισης μαύρης λίστας εταιριών και υπηρεσιών που παραβιάζουν τους κανόνες και υπέρ της δημιουργίας καθεστώτος Ευρωπαίου εργαζόμενου.

Η ελεύθερη μετακίνηση προσώπων είναι μια από τις βασικές αρχές του ευρωπαϊκού οικοδομήματος. Αυτό το θεμελιώδες δικαίωμα όλων των Ευρωπαίων εργαζομένων πρέπει να προστατευθεί.

Είναι μεγάλη πρόκληση για την Ευρώπη, η οποία οφείλει να διασφαλίσει τη θέσπιση δίκαιων standards εργασίας. Μόνο η κοινή δράση των Κρατών Μελών μπορεί να εγγυηθεί την ίση μεταχείριση όλων των Ευρωπαίων εργαζομένων, προσωρινών ή άλλων.

Το ευρωπαϊκό κοινωνικό μοντέλο

Nigel Farage, ευρωβουλευτής Κόμματος Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου.  «Στη Βρετανία, αυτό που κάναμε είναι να πούμε σε 485 εκατομμύρια ανθρώπους: Μπορείτε όλοι να έρθετε. Ο καθένας σας. Είστε άνεργοι; Έχετε ποινικό μητρώο; Παρακαλώ ελάτε. Έχετε 19 παιδιά; Παρακαλώ ελάτε. Έχουμε χάσει κάθε αίσθηση μέτρου σε αυτό»

       Μακράν από το να επωφελούνται από το κοινωνικό σύστημα εις βάρος των Ευρωπαίων, οι μετανάστες συνεισφέρουν ενεργά στην κοινωνία όπου ζουν. Αξιόπιστες ευρωπαϊκές μελέτες έχουν καταδείξει τη θετική επίπτωση της μετανάστευσης στην εργασία και στα συστήματα κοινωνικής ασφάλισης στην Ευρώπη. Πράγματι η πλειοψηφία των μεταναστών είναι νέοι, υγιείς και με προσόντα αντισταθμίζοντας τη γήρανση του πληθυσμού της ΕΕ. Στη Γερμανία για παράδειγμα ο ρυθμός γεννήσεων είναι τόσο χαμηλός που δεν μπορεί να αναπληρώσει τον πληθυσμό της. Με το ρυθμό αυτό, η Γερμανία θα χάσει 16 εκατομμύρια κατοίκους από τώρα έως το 2100. Το ευρωπαϊκό κοινωνικό μοντέλο έχει καταστήσει την ήπειρό μας μια από τις πιο επιτυχημένες στον πλανήτη. Σύμφωνα με το δείκτη ευημερίας Legatum για το 2016: από τις 30 πιο πλούσιες χώρες του κόσμου, οι 17 είναι στην ΕΕ (9 χώρες ΕΕ βρίσκονται μεταξύ των πρώτων 15 του κόσμου). Ο αριθμός αυτός είναι μεγαλύτερος από το 2014 (15 χώρες ΕΕ στις 30 πρώτες) ή το 2008 και το 2007 (14 χώρες ΕΕ στις 30 πρώτες). Βασισμένο σε ισχυρή κοινωνική προστασία και δημόσιες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, το σύστημα αυτό μειώνει τις κοινωνικές ανισότητες και ενδυναμώνει την κοινωνική συνοχή, ενώ διευκολύνει την ενσωμάτωση.

ΤΙ ΛΕΜΕ ΣΤΟ EDP-PDE : Το Ευρωπαϊκό Δημοκρατικό Κόμμα επιδιώκει να προάγει τις αξίες της αλληλεγγύης και της κοινωνικής δικαιοσύνης:

  • Με το να εγγυάται την αρχή της αμοιβαιότητας ,δηλαδή κάθε παροχή να αντισταθμίζεται από αντιπαροχή,

  • Με το να βοηθά τις μη προνομιούχες περιοχές μέσω της πολιτικής των διαρθρωτικών ταμείων

  • Με τη θεσμοθέτηση δίκαιης αμοιβής. Το ευρωπαϊκό κοινωνικό μοντέλο προσφέρει αληθινό δίκτυ προστασίας για όλους τους πολίτες της ΕΕ. Σήμερα όμως βασικά κοινωνικά δικαιώματα απειλούνται από την έλλειψη κοινής δράσης. Η ΕΕ πρέπει να ενισχύσει τον κοινό πυλώνα κοινωνικής προστασίας, βασιζόμενη στα υψηλότερα πρότυπα κάθε Κράτους Μέλους.

Προστασία του εμπορίου και της βιομηχανίας

Geert Wilders, Ολλανδός βουλευτής και αρχηγός του Κόμματος Ελευθερίας :  "Φεύγοντας από την ΕΕ, με το Nexit, όχι μόνο θα αποκαταστήσουμε την εθνική μας κυριαρχία αλλά θα υποστηρίξουμε την ολλανδική οικονομία τώρα και στο μέλλον. Το Nexit θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας και τα εισοδήματα των πολιτών μας και των εταιριών θα αυξηθούν".

        Οι συνέπειες της εξόδου μιας χώρας από την ΕΕ δεν είναι ακόμα γνωστές αλλά οι πρώτες αντιδράσεις των οικονομικών φορέων στο Brexit δεν είναι ενθαρρυντικές. Πολλές μεγάλες εταιρίες (Goldman Sachs, Lloyd's) μετακινούνται από το Λονδίνο σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Άλλα βαριά ονόματα της οικονομίας (Microsoft, Deutsche Bank) επίσης το σκέφτονται σοβαρά.

Το 2015 η ΕΕ κατείχε τη δεύτερη θέση της παγκόσμιας κατάταξης εξαγωγών αγαθών (επί τοις % του παγκόσμιου όγκου). Πρώτη η Κίνα με 17,4%, δεύτερη η ΕΕ με 15,2% εξαγωγές εκτός της ΕΕ των 28 και τρίτες οι ΗΠΑ με 11,5%.

ΤΙ ΛΕΜΕ ΣΤΟ EDP-PDE : Το Ευρωπαϊκό Δημοκρατικό Κόμμα συνηγορεί υπέρ της συνεκτικής βιομηχανικής και εμπορικής πολιτικής. Για τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την ανάκαμψη της οικονομίας, η ΕΕ χρειάζεται να εκσυγχρονίσει τη βιομηχανία της. Για να το πετύχει, πρέπει να στηριχθεί στους παραδοσιακούς τομείς (αυτοκινητοβιομηχανία, αεροναυτική, χημική βιομηχανία κλπ) ενώ θα πρέπει να επενδύσει μαζικά στους τομείς έρευνας και καινοτομίας (μεταφορές, ηλεκτρισμός, νανοτεχνολογίες, βιοτεχνολογία, τεχνητή νοημοσύνη, βιώσιμη ανάπτυξη).

Οι κανονισμοί πρέπει επίσης να απλοποιηθούν για να διευκολυνθεί η πρόσβαση στις παγκόσμιες αγορές των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Υπάρχει έλλειψη κοινού βιομηχανικού οράματος που έχει οδηγήσει την Ευρώπη στο δρόμο της αποβιομηχάνισης.

Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης μόνο η ΕΕ ως σύνολο έχει διαπραγματευτική ισχύ για να ανταγωνισθεί τις Ηνωμένες Πολιτείες και τις κύριες ανερχόμενες οικονομίες όπως Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα και Νότιο Αφρική (BRICS).

Πρέπει όμως η ΕΕ να σταματήσει να είναι αφελής και να οπλισθεί με ισχυρά προστατευτικά εμπορικά αμυντικά εργαλεία ανάλογα με εκείνα των Ηνωμένων Πολιτειών οι οποίες δεν έχουν διστάσει να επιβάλουν δασμούς anti-dumping έως 200%.

(*) Κοινωνικό dumping είναι η πρακτική ορισμένων επιχειρήσεων να προσλαμβάνουν εργαζομένους από Κράτη Μέλη της ΕΕ με φθηνότερο εργατικό δυναμικό προκειμένου να μειώσουν το κόστος τους. Επίσης είναι η πρακτική να μεταφέρουν μέρος των δραστηριοτήτων τους από ένα ακριβό σε ένα φθηνό Κράτος Μέλος της ΕΕ.

 

Δεν βρέθηκαν σχόλια. Γίνε ο πρώτος που θα δημοσιεύσει

Videos από τα ΜΜΕ & το Κ67

Μάριος Γεωργιάδης στους 88,6 με τον News247 στα FM (23-5-2019)

Μάριος Γεωργιάδης στους 88,6 με τον News247 στα FM (23-5-2019)

Ακολούθησε μας : https://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki #BeLeventis #EnosiKentroon #ΕνωσηΚεντρώων #KoiniLogiki #MariosGeorgiadis #Marios #MGeorgiadis #ΜάριοςΓεωργιάδης #Μάριος Εκτός των σχολίων που τα φίλτρα του YouTube αναγνωρίζουν πως περιέχουν υβριστικές λέξεις, δημοσιεύονται όλα τα άλλα. Βάσει νομοθεσίας, είμαστε υποχρεωμένοι να ελέγχουμε τα σχόλια και να διαγράφουμε τα υβριστικά, τα υποκίνησης μίσους, τα ρατσιστικού περιεχομένου και γενικώς σχόλια που περιέχουν ή προκαλούν μόχλευση. Συνιστούμε και παρακαλούμε τους χρήστες να γράφουν στα Ελληνικά. Διαβάζονται πιο εύκολα από τους Ελληνόφωνους, μεταφράζονται εύκολα στο Google Translate και λειτουργούν αποτρεπτικά στο να γράφουν σχόλια bots (συνήθως το κάνουν σε Greeklish). Γουντ γιου ραϊτ σαμθινγκ ιν 'Ινγκλις μπατ γουιδ Γκρηκ λέτερς; Γουντ γιου; Ιφ γιες, ραϊτ ιν Γκρήκλις του. Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων media@antidiaploki.gr

Μαρία Σταυρινούδη στον ANT1 (22-5-2019, Εκλογές 2019)

Μαρία Σταυρινούδη στον ANT1 (22-5-2019, Εκλογές 2019)

Η Μαρία Σταυρινούδη είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με την 'Ενωση Κεντρώων στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου 2019. http://go.antidiaploki.gr/euroelections2019/%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%b4%ce%b7-%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%b1-stavrinoudi-maria/ Ακολούθησε μας : https://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki #BeLeventis #EnosiKentroon #ΕνωσηΚεντρώων #KoiniLogiki #Maria #Stavrinoudi #voteMaria Εκτός των σχολίων που τα φίλτρα του YouTube αναγνωρίζουν πως περιέχουν υβριστικές λέξεις, δημοσιεύονται όλα τα άλλα. Βάσει νομοθεσίας, είμαστε υποχρεωμένοι να ελέγχουμε τα σχόλια και να διαγράφουμε τα υβριστικά, τα υποκίνησης μίσους, τα ρατσιστικού περιεχομένου και γενικώς σχόλια που περιέχουν ή προκαλούν μόχλευση. Συνιστούμε και παρακαλούμε τους χρήστες να γράφουν στα Ελληνικά. Διαβάζονται πιο εύκολα από τους Ελληνόφωνους, μεταφράζονται εύκολα στο Google Translate και λειτουργούν αποτρεπτικά στο να γράφουν σχόλια bots (συνήθως το κάνουν σε Greeklish). Γουντ γιου ραϊτ σαμθινγκ ιν 'Ινγκλις μπατ γουιδ Γκρηκ λέτερς; Γουντ γιου; Ιφ γιες, ραϊτ ιν Γκρήκλις του. Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων media@antidiaploki.gr

Ζωή Νασίκα Στην ΕΡΤ 1 (Πρώτη Ματιά, 20-5-2019)

Ζωή Νασίκα Στην ΕΡΤ 1 (Πρώτη Ματιά, 20-5-2019)

Η Ζωή Νασίκα είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με την 'Ενωση Κεντρώων στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαϊου 2019. http://go.antidiaploki.gr/euroelections2019/%ce%bd%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%b1-%ce%b6%cf%89%ce%b7-nasika-zoi/ Ακολούθησε μας : https://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki #BeLeventis #EnosiKentroon #ΕνωσηΚεντρώων #KoiniLogiki #voteZoe #Naika #ZoeNasika Εκτός των σχολίων που τα φίλτρα του YouTube αναγνωρίζουν πως περιέχουν υβριστικές λέξεις, δημοσιεύονται όλα τα άλλα. Βάσει νομοθεσίας, είμαστε υποχρεωμένοι να ελέγχουμε τα σχόλια και να διαγράφουμε τα υβριστικά, τα υποκίνησης μίσους, τα ρατσιστικού περιεχομένου και γενικώς σχόλια που περιέχουν ή προκαλούν μόχλευση. Συνιστούμε και παρακαλούμε τους χρήστες να γράφουν στα Ελληνικά. Διαβάζονται πιο εύκολα από τους Ελληνόφωνους, μεταφράζονται εύκολα στο Google Translate και λειτουργούν αποτρεπτικά στο να γράφουν σχόλια bots (συνήθως το κάνουν σε Greeklish). Γουντ γιου ραϊτ σαμθινγκ ιν 'Ινγκλις μπατ γουιδ Γκρηκ λέτερς; Γουντ γιου; Ιφ γιες, ραϊτ ιν Γκρήκλις του. Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων media@antidiaploki.gr

Αντωλένα Βαραγγούλη στην ΕΡΤ Κέρκυρας (23-5-2019)

Αντωλένα Βαραγγούλη στην ΕΡΤ Κέρκυρας (23-5-2019)

Η Αντωνία Έλενα (Αντωλένα) Βαραγγούλη είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με την 'Ένωση Κεντρώων στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου 2019. http://go.antidiaploki.gr/euroelections2019/βαραγγουλη-αντωλενα-varaggouli-antolena/ Ακολούθησε μας : https://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki #BeLeventis #EnosiKentroon #ΕνωσηΚεντρώων #KoiniLogiki #Davvetas #Ευρωεκλογές #Ευρωεκλογές2019 #Euroelections2019 #Euroekloges #Varagouli #voteAntolena #Antolena Εκτός των σχολίων που τα φίλτρα του YouTube αναγνωρίζουν πως περιέχουν υβριστικές λέξεις, δημοσιεύονται όλα τα άλλα. Βάσει νομοθεσίας, είμαστε υποχρεωμένοι να ελέγχουμε τα σχόλια και να διαγράφουμε τα υβριστικά, τα υποκίνησης μίσους, τα ρατσιστικού περιεχομένου και γενικώς σχόλια που περιέχουν ή προκαλούν μόχλευση. Συνιστούμε και παρακαλούμε τους χρήστες να γράφουν στα Ελληνικά. Διαβάζονται πιο εύκολα από τους Ελληνόφωνους, μεταφράζονται εύκολα στο Google Translate και λειτουργούν αποτρεπτικά στο να γράφουν σχόλια bots (συνήθως το κάνουν σε Greeklish). Γουντ γιου ραϊτ σαμθινγκ ιν 'Ινγκλις μπατ γουιδ Γκρηκ λέτερς; Γουντ γιου; Ιφ γιες, ραϊτ ιν Γκρήκλις του. Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων media@antidiaploki.gr

Σας καλώ να στηρίξετε την προσπάθεια της Ένωσης Κεντρώων να τιμωρηθούν οι προδότες & οι αποστάτες

Σας καλώ να στηρίξετε την προσπάθεια της Ένωσης Κεντρώων να τιμωρηθούν οι προδότες & οι αποστάτες

Πριν 40 χρόνια μία χούφτα κεντρώοι επιχειρήσαμε την ανασύσταση του Κεντρώου χώρου. Επί πολλά χρόνια συναντήσαμε μεγάλες δυσκολίες χωρίς χρήματα, χωρίς μέσα ενημέρωσης, παντού οι πόρτες ήταν κλειστές. Μία φλόγα όμως μέσα μας μας έλεγε ότι η 'Ένωση Κεντρώων μία μέρα θα γίνει μεγάλο κόμμα, θα ξαναγίνει η παλιά 'Ένωση Κέντρου. Το Σεπτέμβρη του 2015 μου δώσατε τη μεγάλη χαρά να μπει η 'Ενωση Κεντρώων στη Βουλή. 'Έκτοτε προσπάθησα να κάνω πολλά πράγματα, συνάντησα όμως την αριθμητική δικτατορία μες στη Βουλή των Τσίπρα - Καμμένου, συνάντησα δυσκολίες. Απέρριπταν κάθε μου πρόταση, δεν υπέκυψα όμως, συνέχισα. Πολέμησαν να μου πάρουν βουλευτές και το κατάφεραν. Πολλοί με είχαν πλησιάσει τυχοδιωκτικά για να αρπάξουν τις έδρες ενώ εγώ ήθελα να δώσει η 'Ένωση Κεντρώων αγώνα κατά του δικομματισμού. Αυτοί πήραν την έδρα και την πήγανε στο ΠΑΣΟΚ, στη Νέα Δημοκρατία, στο ΣΥΡΙΖΑ, οπουδήποτε. Και πάλι δεν υπέκυψα. Συνεχίζω τον αγώνα. Πάλεψα για τη Μακεδονία όσο κανένας. Δεν θα αφήσω να προδοθεί η Μακεδονία. Θα κάνουμε αγώνα σαν 'Ένωση Κεντρώων με όλες μας τις δυνάμεις και στην Ευρώπη, για να ακυρωθούν οι Πρέσπες, να ακυρωθεί η συμφωνία, αυτή η επαίσχυντη, που προδίδει τη Μακεδονία. Λυπάμαι που όλες οι πτέρυγες της Βουλής συνηγόρησαν στην προδοσία αυτή. Σας καλώ να στηρίξετε τη νέα προσπάθεια της Ένωσης Κεντρώων να τιμωρηθούν οι προδότες οι αποστάτες και να δώσετε δύναμη να είμαστε στο πλευρό του κόσμου, των ανθρώπων του καθημερινού μόχθου.

Ομάδα Ευρωβουλής της 'Ενωσης Κεντρώων! Καλή επιτυχία!

Ομάδα Ευρωβουλής της 'Ενωσης Κεντρώων! Καλή επιτυχία!

http://go.antidiaploki.gr/euroelections2019/

Βασίλης Στίγκας / Αναφορά στο Λαό / 16-5-2019

Βασίλης Στίγκας / Αναφορά στο Λαό / 16-5-2019

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki #BeLeventis #EnosiKentroon #ΕνωσηΚεντρώων #VassilisLeventis Αυτό εδώ το κανάλι είναι μία μικρή κοινωνία χρηστών του YouTube με ελάχιστους και απολύτως βασικούς κανόνες. Δε ζητάμε κάτι το παράλογο παρά μόνο αυτονόητα πράγματα. Ζητάμε από τους χρήστες να μην βρίζουν, να μην μοχλεύουν σχόλια και να γράφουν στην Ελληνική γλώσσα. Τα greeklish για παράδειγμα είναι δύσκολα στην ανάγνωση για ελληνόφωνους χρήστες και απαγορευτικά στην ανάγνωση για όποιον μη Ελληνόφωνο προσπαθεί να μεταφράσει μέσω αυτόματης μετάφρασης (πχ Google Translate). Τα greeklish επίσης, προσελκύουν την καταχώρηση σχολίων από λογισμικό (bots) καθώς και χρήστες με ελάχιστη ή και μηδενική γνώση της Ελληνικής από τρίτες χώρες που σκοπό έχουν το trolling και την αλλοίωση του ποιοτικού μείγματος των σχολιαστών. Αν λοιπόν γράφετε σε greeklish επειδή φοβάστε τα ορθογραφικά λάθη, να θυμάστε πως είναι προτιμότερο να κάνετε ένα ορθογραφικό λάθος το οποίο μπορεί να διορθωθεί, παρά να γράφετε σε μια εκδοχή των Ελληνικών που παραφράζει το νόημα των λόγων σας. Η τεχνολογική πρόοδος είναι τέτοια που επιτρέπει (πλέον) την πληκτρολόγηση ή και τη φωνητική καταχώρηση κειμένου με ευκολία και στα Ελληνικά. Οι χρήστες Linux γνωρίζουν εδώ και πολλά χρόνια τις ευκολίες που παρέχει ο κόσμος του FOSS. Οι χρήστες Windows σε Windows 7 και 10, δεν έχουν πλέον δικαιολογία στη μη-χρήση Ελληνικού πληκτρολογίου στο σύστημα τους (ακόμη και η Microsoft κατόρθωσε να κάνει εύκολη την εγκατάσταση νέας γλώσσας!). Ο δε χρήστες Android με την εγκατάσταση πχ του Gboard της Google, εύκολα αποκτούν δυνατότητες πληκτρολόγησης που δεν γνώριζαν πως υπήρχαν 🙂 Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων. media@antidiaploki.gr

Γιώργος Παλαιολόγος : Φυσική Αγωγή & Αθλητισμός στην ΕΕ.

Γιώργος Παλαιολόγος : Φυσική Αγωγή & Αθλητισμός στην ΕΕ.

Ακολούθησε μας : https://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki #BeLeventis #EnosiKentroon #ΕνωσηΚεντρώων #KoiniLogiki #Παλαιολόγος #Palaiologos Εκτός των σχολίων που τα φίλτρα του YouTube αναγνωρίζουν πως περιέχουν υβριστικές λέξεις, δημοσιεύονται όλα τα άλλα. Βάσει νομοθεσίας, είμαστε υποχρεωμένοι να ελέγχουμε τα σχόλια και να διαγράφουμε τα υβριστικά, τα υποκίνησης μίσους, τα ρατσιστικού περιεχομένου και γενικώς σχόλια που περιέχουν ή προκαλούν μόχλευση. Συνιστούμε και παρακαλούμε τους χρήστες να γράφουν στα Ελληνικά. Διαβάζονται πιο εύκολα από τους Ελληνόφωνους, μεταφράζονται εύκολα στο Google Translate και λειτουργούν αποτρεπτικά στο να γράφουν σχόλια bots (συνήθως το κάνουν σε Greeklish). Γουντ γιου ραϊτ σαμθινγκ ιν 'Ινγκλις μπατ γουιδ Γκρηκ λέτερς; Γουντ γιου; Ιφ γιες, ραϊτ ιν Γκρήκλις του. Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων media@antidiaploki.gr

Δημήτρης Μιχάκης στο Blue Sky με το Γαβρήλο Χαλικιώτη (16-5-2019)

Δημήτρης Μιχάκης στο Blue Sky με το Γαβρήλο Χαλικιώτη (16-5-2019)

Ο Δημήτρης Μιχάκης είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με την 'Ένωση Κεντρώων στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου 2019. http://go.antidiaploki.gr/euroelections2019/%ce%bc%ce%b9%cf%87%ce%b1%ce%ba%ce%b7%cf%83-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%83-michakis-dimitrios/ Ακολούθησε μας : https://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki #BeLeventis #EnosiKentroon #ΕνωσηΚεντρώων #KoiniLogiki #Davvetas #Ευρωεκλογές #Ευρωεκλογές2019 #Euroelections2019 #Euroekloges #Mihakis #voteMihakis Εκτός των σχολίων που τα φίλτρα του YouTube αναγνωρίζουν πως περιέχουν υβριστικές λέξεις, δημοσιεύονται όλα τα άλλα. Βάσει νομοθεσίας, είμαστε υποχρεωμένοι να ελέγχουμε τα σχόλια και να διαγράφουμε τα υβριστικά, τα υποκίνησης μίσους, τα ρατσιστικού περιεχομένου και γενικώς σχόλια που περιέχουν ή προκαλούν μόχλευση. Συνιστούμε και παρακαλούμε τους χρήστες να γράφουν στα Ελληνικά. Διαβάζονται πιο εύκολα από τους Ελληνόφωνους, μεταφράζονται εύκολα στο Google Translate και λειτουργούν αποτρεπτικά στο να γράφουν σχόλια bots (συνήθως το κάνουν σε Greeklish). Γουντ γιου ραϊτ σαμθινγκ ιν 'Ινγκλις μπατ γουιδ Γκρηκ λέτερς; Γουντ γιου; Ιφ γιες, ραϊτ ιν Γκρήκλις του. Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων media@antidiaploki.gr

"Αγγελος Μαρκόπουλος στον Alpha TV (Alpha Ρεπορτάζ, 22-5-2019)

Ο 'Αγγελος Μαρκόπουλος είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με την 'Ενωση Κεντρώων στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου 2019. http://go.antidiaploki.gr/euroelections2019/%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%83-%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%bf%cf%83-markopoulos-aggelos/ Ακολούθησε μας : https://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki #BeLeventis #EnosiKentroon #ΕνωσηΚεντρώων #KoiniLogiki #Aggelos #Markopoulos #Μαρκουπουλος #AggelosMarkopoulos #voteAggelos Εκτός των σχολίων που τα φίλτρα του YouTube αναγνωρίζουν πως περιέχουν υβριστικές λέξεις, δημοσιεύονται όλα τα άλλα. Βάσει νομοθεσίας, είμαστε υποχρεωμένοι να ελέγχουμε τα σχόλια και να διαγράφουμε τα υβριστικά, τα υποκίνησης μίσους, τα ρατσιστικού περιεχομένου και γενικώς σχόλια που περιέχουν ή προκαλούν μόχλευση. Συνιστούμε και παρακαλούμε τους χρήστες να γράφουν στα Ελληνικά. Διαβάζονται πιο εύκολα από τους Ελληνόφωνους, μεταφράζονται εύκολα στο Google Translate και λειτουργούν αποτρεπτικά στο να γράφουν σχόλια bots (συνήθως το κάνουν σε Greeklish). Γουντ γιου ραϊτ σαμθινγκ ιν 'Ινγκλις μπατ γουιδ Γκρηκ λέτερς; Γουντ γιου; Ιφ γιες, ραϊτ ιν Γκρήκλις του. Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων media@antidiaploki.gr

'Αγγελος Μαρκόπουλος στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης (22-5-2019)

'Αγγελος Μαρκόπουλος στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης (22-5-2019)

Ο 'Αγγελος Μαρκόπουλος είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με την 'Ενωση Κεντρώων στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου 2019. http://go.antidiaploki.gr/euroelections2019/%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%83-%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%bf%cf%83-markopoulos-aggelos/ Ακολούθησε μας : https://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki #BeLeventis #EnosiKentroon #ΕνωσηΚεντρώων #KoiniLogiki #Aggelos #Markopoulos #Μαρκουπουλος #AggelosMarkopoulos #voteAggelos Εκτός των σχολίων που τα φίλτρα του YouTube αναγνωρίζουν πως περιέχουν υβριστικές λέξεις, δημοσιεύονται όλα τα άλλα. Βάσει νομοθεσίας, είμαστε υποχρεωμένοι να ελέγχουμε τα σχόλια και να διαγράφουμε τα υβριστικά, τα υποκίνησης μίσους, τα ρατσιστικού περιεχομένου και γενικώς σχόλια που περιέχουν ή προκαλούν μόχλευση. Συνιστούμε και παρακαλούμε τους χρήστες να γράφουν στα Ελληνικά. Διαβάζονται πιο εύκολα από τους Ελληνόφωνους, μεταφράζονται εύκολα στο Google Translate και λειτουργούν αποτρεπτικά στο να γράφουν σχόλια bots (συνήθως το κάνουν σε Greeklish). Γουντ γιου ραϊτ σαμθινγκ ιν 'Ινγκλις μπατ γουιδ Γκρηκ λέτερς; Γουντ γιου; Ιφ γιες, ραϊτ ιν Γκρήκλις του. Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων media@antidiaploki.gr

Κατερίνα Κούτρη / Ήπειρος Tv1 / 20-5 -2019

Κατερίνα Κούτρη / Ήπειρος Tv1 / 20-5 -2019

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki #BeLeventis #EnosiKentroon #ΕνωσηΚεντρώων #VassilisLeventis Αυτό εδώ το κανάλι είναι μία μικρή κοινωνία χρηστών του YouTube με ελάχιστους και απολύτως βασικούς κανόνες. Δε ζητάμε κάτι το παράλογο παρά μόνο αυτονόητα πράγματα. Ζητάμε από τους χρήστες να μην βρίζουν, να μην μοχλεύουν σχόλια και να γράφουν στην Ελληνική γλώσσα. Τα greeklish για παράδειγμα είναι δύσκολα στην ανάγνωση για ελληνόφωνους χρήστες και απαγορευτικά στην ανάγνωση για όποιον μη Ελληνόφωνο προσπαθεί να μεταφράσει μέσω αυτόματης μετάφρασης (πχ Google Translate). Τα greeklish επίσης, προσελκύουν την καταχώρηση σχολίων από λογισμικό (bots) καθώς και χρήστες με ελάχιστη ή και μηδενική γνώση της Ελληνικής από τρίτες χώρες που σκοπό έχουν το trolling και την αλλοίωση του ποιοτικού μείγματος των σχολιαστών. Αν λοιπόν γράφετε σε greeklish επειδή φοβάστε τα ορθογραφικά λάθη, να θυμάστε πως είναι προτιμότερο να κάνετε ένα ορθογραφικό λάθος το οποίο μπορεί να διορθωθεί, παρά να γράφετε σε μια εκδοχή των Ελληνικών που παραφράζει το νόημα των λόγων σας. Η τεχνολογική πρόοδος είναι τέτοια που επιτρέπει (πλέον) την πληκτρολόγηση ή και τη φωνητική καταχώρηση κειμένου με ευκολία και στα Ελληνικά. Οι χρήστες Linux γνωρίζουν εδώ και πολλά χρόνια τις ευκολίες που παρέχει ο κόσμος του FOSS. Οι χρήστες Windows σε Windows 7 και 10, δεν έχουν πλέον δικαιολογία στη μη-χρήση Ελληνικού πληκτρολογίου στο σύστημα τους (ακόμη και η Microsoft κατόρθωσε να κάνει εύκολη την εγκατάσταση νέας γλώσσας!). Ο δε χρήστες Android με την εγκατάσταση πχ του Gboard της Google, εύκολα αποκτούν δυνατότητες πληκτρολόγησης που δεν γνώριζαν πως υπήρχαν 🙂 Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων. media@antidiaploki.gr

Βασίλης Λεβέντης με τον 'Ακη Παυλόπουλο στο BlueSky (22-5-2019)

Βασίλης Λεβέντης με τον 'Ακη Παυλόπουλο στο BlueSky (22-5-2019)

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki #BeLeventis #EnosiKentroon #ΕνωσηΚεντρώων #KoiniLogiki #VassilisLeventis #ΒασίληςΛεβέντης Εκτός των σχολίων που τα φίλτρα του YouTube αναγνωρίζουν πως περιέχουν υβριστικές λέξεις, δημοσιεύονται όλα τα άλλα. Βάσει νομοθεσίας, είμαστε υποχρεωμένοι να ελέγχουμε τα σχόλια και να διαγράφουμε τα υβριστικά, τα υποκίνησης μίσους, τα ρατσιστικού περιεχομένου και γενικώς σχόλια που περιέχουν ή προκαλούν μόχλευση. Συνιστούμε και παρακαλούμε τους χρήστες να γράφουν στα Ελληνικά. Διαβάζονται πιο εύκολα από τους Ελληνόφωνους, μεταφράζονται εύκολα στο Google Translate και λειτουργούν αποτρεπτικά στο να γράφουν σχόλια bots (συνήθως το κάνουν σε Greeklish). Γουντ γιου ραϊτ σαμθινγκ ιν 'Ινγκλις μπατ γουιδ Γκρηκ λέτερς; Γουντ γιου; Ιφ γιες, ραϊτ ιν Γκρήκλις του. Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων media@antidiaploki.gr

Μάριος Γεωργιάδης στο ΣΚΑΪ με τον Παύλο Τσίμα ( 11-3-2019

Μάριος Γεωργιάδης στο ΣΚΑΪ με τον Παύλο Τσίμα ( 11-3-2019

Ακολούθησε μας : https://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki #BeLeventis #EnosiKentroon #ΕνωσηΚεντρώων #KoiniLogiki #MariosGeorgiadis #Marios #MGeorgiadis #ΜάριοςΓεωργιάδης #Μάριος Εκτός των σχολίων που τα φίλτρα του YouTube αναγνωρίζουν πως περιέχουν υβριστικές λέξεις, δημοσιεύονται όλα τα άλλα. Βάσει νομοθεσίας, είμαστε υποχρεωμένοι να ελέγχουμε τα σχόλια και να διαγράφουμε τα υβριστικά, τα υποκίνησης μίσους, τα ρατσιστικού περιεχομένου και γενικώς σχόλια που περιέχουν ή προκαλούν μόχλευση. Συνιστούμε και παρακαλούμε τους χρήστες να γράφουν στα Ελληνικά. Διαβάζονται πιο εύκολα από τους Ελληνόφωνους, μεταφράζονται εύκολα στο Google Translate και λειτουργούν αποτρεπτικά στο να γράφουν σχόλια bots (συνήθως το κάνουν σε Greeklish). Γουντ γιου ραϊτ σαμθινγκ ιν 'Ινγκλις μπατ γουιδ Γκρηκ λέτερς; Γουντ γιου; Ιφ γιες, ραϊτ ιν Γκρήκλις του. Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων media@antidiaploki.gr

Βασίλης Λεβέντης στον ΑΝΤ1 με το Νίκο Χατζηνικολάου (22-5-2019)

Βασίλης Λεβέντης στον ΑΝΤ1 με το Νίκο Χατζηνικολάου (22-5-2019)

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki #BeLeventis #EnosiKentroon #ΕνωσηΚεντρώων #KoiniLogiki #VassilisLeventis #ΒασίληςΛεβέντης Εκτός των σχολίων που τα φίλτρα του YouTube αναγνωρίζουν πως περιέχουν υβριστικές λέξεις, δημοσιεύονται όλα τα άλλα. Βάσει νομοθεσίας, είμαστε υποχρεωμένοι να ελέγχουμε τα σχόλια και να διαγράφουμε τα υβριστικά, τα υποκίνησης μίσους, τα ρατσιστικού περιεχομένου και γενικώς σχόλια που περιέχουν ή προκαλούν μόχλευση. Συνιστούμε και παρακαλούμε τους χρήστες να γράφουν στα Ελληνικά. Διαβάζονται πιο εύκολα από τους Ελληνόφωνους, μεταφράζονται εύκολα στο Google Translate και λειτουργούν αποτρεπτικά στο να γράφουν σχόλια bots (συνήθως το κάνουν σε Greeklish). Γουντ γιου ραϊτ σαμθινγκ ιν 'Ινγκλις μπατ γουιδ Γκρηκ λέτερς; Γουντ γιου; Ιφ γιες, ραϊτ ιν Γκρήκλις του. Admin & Media Group 'Ενωσης Κεντρώων media@antidiaploki.gr


ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEOS

Ο Βασίλης Λεβέντης γράφει

(βίντεο) Βασίλης Λεβέντης στην ΕΡΤ για το θέμα των Σκοπίων και τις συκοφαντίες κάποιων ΜΜΕ

28/06/2018 @ 14:31

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ...περισσότερα
Ομιλία Βασίλη Λεβέντη στη Βουλή, για την πρόταση μομφής (16 Ιουνίου 2018)

16/06/2018 @ 21:14

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - 16/6/2018 «Καλώ αυτή την αίθουσα να ζητήσει από τον πρωθυπουργό να μην πάει αύριο και να δημιουργήσουμε μία ομάδα διαπραγμάτευσης ...περισσότερα
Β. Λεβέντης : Εθνικό έγκλημα η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια

30/05/2018 @ 17:53

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, αρθρογραφεί στον «Τύπο Θεσσαλονίκης» ...περισσότερα
Περί Σκοπίων και Μακεδονίας

17/01/2018 @ 16:04

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ  ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Αθήνα, 17 Ιανουαρίου 2018 Του Βασίλη Λεβέντη Αγαπητοί ...περισσότερα
ΟΜΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

19/12/2017 @ 22:04

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - 19/12/2017 Μιλώντας στην ολομέλεια της βουλής ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό "λιτότητας" που αφαιρεί ...περισσότερα
Β. Λεβέντης στη Δημοκρατική : Κατηγορώ τον κ. Τσίπρα, ότι πήρε την ελπίδα του ελληνικού λαού και την ποδοπάτησε

28/08/2017 @ 10:23

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Δημοκρατική» της Ρόδου και στην Πέγκυ Ντόκου, έσωσε ο πρόεδρος της 'Ενωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Πηγή : http://www.dimokratiki.gr/27-08-2017/o-tsipras-pire-tin-elpida-tou-laou-ke-tin-podopatise/ ...περισσότερα
   

Κοινωνικά δίκτυα