Βασίλης Λεβέντης στο ΣΚΑΪ (Αταίριαστοι, 4-11-2019)

04/11/2019 @ 15:59

Με ρωτάτε και σας απαντώ : όλα τα κανάλια, μα όλα τα κανάλια, λένε πως τα πράγματα πηγαίνουν τέλεια για τη χώρα.
Ακόμη και ο Alpha TV ο οποίος μέχρι και πριν τις εκλογές κρατούσε πιο επιθετική στάση απέναντι στη Νέα Δημοκρατία, πλέον στηρίζει ανοιχτά.
Στην πραγματικότητα δεν βλέπω να έχει αλλάξει κάτι : επικρατεί η ίδια ζοφερή κατάσταση με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να έχει κάνει μία επικοινωνιακή αντεπίθεση και να προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο.

Μπορεί οι διεθνείς οίκοι να έχουν αλλάξει προς το λίγο καλύτερα ότι την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας.
Δεν μου λέει κάτι αυτό. Προτιμώ να βλέπω πώς πάει η οικονομία επισκεπτόμενος αγορές τοπικές και συνομιλώντας με τους ανθρώπους που αγωνίζονται στην πραγματική οικονομία.

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που βιώνουν το αν η οικονομία πάει καλά ή όχι. Οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι για παράδειγμα στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου, στο Βόλο, στη Χαλκίδα, στα Γιάννενα, στην Κόρινθο καταλαβαίνουν πολύ καλά αν και κατά πόσο τους επηρεάζει η κριτική ενός διεθνούς οίκου αξιολόγησης.
Αν μπορεί κάποιος να μου αποδείξει το αντίθετο, δηλαδή ότι μία άνοδος σημαίνει αυτόματα αύξηση της παραγωγής εγώ θα αποσυρθώ από κάθε κριτική.

Ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης δεν διαφέρουν σε κάτι. Ο μεν Τσίπρας αν και αριστερών καταβολών, ερχόμενος στην εξουσία, υπέκυψε στις πιέσεις αυτών που εξ ορισμού πολεμά π.χ. τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ ο Μητσοτάκης τουλάχιστον είναι γνωστό ότι εξ ορισμού θα στηρίξει οποιαδήποτε απόφαση των ΗΠΑ.
Αφήστε που στη Θεσσαλονίκη ψήφισαν υπό πίεση, επειδή κυκλοφορούσε πολύ έντονα η φήμη ότι αν ψηφίζαν υπέρ του Τσίπρα, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα έβαζαν την Τουρκία να κάνει θερμό επεισόδιο στην Ελλάδα.
Ο Ελληνικός λαός έχει δείξει ότι δεν έχει σπουδαία μνήμη, ούτε σπουδαία κρίση.
Δεν αφήνω την Ένωση Κεντρώων έξω από την πιθανή έλλειψη κρίσης του ελληνικού λαού μπορεί να έκανε και λάθος βάζοντας και εμάς στη Βουλή... για να μην λέμε μόνο για τους άλλους...!

Μην ξεχνάτε ότι κάποτε ο σοφός κατά τα άλλα ελληνικός λαός δεν ψήφισε τον Ελευθέριο Βενιζέλο αλλά το Γούναρη ως πρωθυπουργό και έξι μήνες αργότερα τον τουφέκισε.
Ναι είναι ο ίδιος ο ελληνικός λαός που κάποτε έδωσε στον Γούναρη το 60% των ψήφων...

Ωστόσο τότε ο ελληνικός λαός είχε δώσει 60%. Σήμερα έδωσε 40% σε μία κυβέρνηση που αναλογικά θα έπρεπε να έχει 120 έδρες στη Βουλή. Και μόνο αυτές.
Οι υπόλοιπες έδρες που διαθέτει η κυβέρνηση κατέχονται με καλπονοθευτικό νόμο.

 
Υπόθεση Novartis, πρώτο δεδομένο : είθισται σε όλες τις προμήθειες να υπάρχει μίζα προς τους πολιτικούς που μεσολαβούν και η μίζα αυτή να είναι 15%.
Υπόθεση Novartis, δεύτερο δεδομένο : η Novartis χρησιμοποιούσε την Ελλάδα ως χώρα μοντέλο για την τιμολογιακή της πολιτική σε όλη την Ευρώπη. Στην Ελλάδα δηλαδή έκανε τις τιμολογιακές τις δοκιμές και αναλόγως προσάρμοζε τιμοκαταλόγους με τα οικονομικά δεδομένα της κάθε Ευρωπαϊκής χώρας.
 
Για να διατηρήσει λοιπόν μία εταιρεία όπως η Novartis την ελληνική αγορά σε καθεστώς πεδίου δοκίμων, πρέπει με κάθε τρόπο να εξαγοράζει αυτούς που πρέπει.
 
Και εισαγγελέας λοιπόν να με καλέσει και να με ρωτήσει αν έχω αποδεικτικά στοιχεία για αυτά που λέω θα του απαντήσω ότι δεν κάνει για εισαγγελέας : θα έπρεπε ήδη να τα γνωρίζει.
 
Όταν κάποιος είναι στο δικαστικό σώμα δεν πρέπει, φεύγοντας από εκεί, να ασχολείται με τα της πολιτικής.
Θα πρέπει να περνάνε κατ' ελάχιστο 5 χρόνια. Κακό παράδειγμα αυτού είναι η κυρία Θάνου.
Αμέσως μετά την καριέρα της στο δικαστικό σώμα μετέβη στην πολιτική.
 
Διαφορετικά, αποδεικνύεις ότι και όλο το προηγούμενο διάστημα ήσουν ήδη αναμεμειγμένος σε πολιτικά κόμματα.
Δεν τιμάς έτσι το δικαστικό σώμα ούτε την πορεία σου σε αυτό. Και αυξάνεις τις υποψίες ότι δεν ήσουν ποτέ αμερόληπτος.
Θα έπρεπε μάλιστα να υπάρχει και σχετική νομοθεσία επ' αυτού. Να απαγορεύεται για μία πενταετία τουλάχιστον η ενασχόληση ενός πρώην δικαστικού με την πολιτική.
 
Θα μπορούσε ακόμη και για την κυρία Φώφη Γεννηματά να στηριχτεί η υποψηφιότητα της για πρόεδρος της Δημοκρατίας. Γιατί όχι;
Έχει ακουστεί και το όνομα άλλων γυναικών όπως της κυρίας Διαμαντοπούλου και της Μαρίας Δαμανάκη. Αλλά και του Μίμη Ανδρουλάκη.
 
Πιστεύω παρεμπιπόντως ότι δεν υπάρχει πια ΠΑΣΟΚ.Έχει μείνει μόνο το όνομα και το ΑΦΜ του.Το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε με ιδεολογία να φτιάξει την Ελλάδα.
Να εφαρμόσει την απλή αναλογική, να φέρει δικαιοσύνη σε όλους και έκανε ακριβώς τα αντίθετα.
Διόρισε ένα εκατομμύριο ανθρώπους στο δημόσιο, χώρισε τους πολίτες σε πράσινους και γαλάζιους και εφάρμοσε την ενισχυμένη αναλογική.
Κυβερνώντας έγινε όλα όσα κατηγορούσε. Μετετράπη δε σε ένα δεξιό κόμμα.
 
Προσπαθούν κάποια παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, επιφανή στελέχη, να ανασυντάξουν τις ρίζες του κόμματος τους αλλά ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος διαθέτει και την σχετική δύναμη πλέον, δελεάζει και παίρνει μαζί του πολλούς που θα στήριζαν την ανασύνταξη του ΠΑΣΟΚ : στελέχη και οπαδούς.
 

Δεν βρέθηκαν σχόλια. Γίνε ο πρώτος που θα δημοσιεύσει

Videos από τα ΜΜΕ & το Κ67

#askleventis : Εσύ Ρωτάς, ο Βασίλης Λεβέντης Απαντά (15-1-2020)

#askleventis : Εσύ Ρωτάς, ο Βασίλης Λεβέντης Απαντά (15-1-2020)

#askleventis & #SaveTheDate : Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020, 9:30μμ, ο Βασίλης Λεβέντης απαντά ζωντανά στις ερωτήσεις σας. Υποβολή ερωτημάτων : https://www.antidiaploki.gr/article/6361/askleventis_tetarti_15_ianoyarioy_2020_21_30_esy_rwtas_basilis.html?category_id=1

Βασίλης Λεβέντης στην TRT Θεσσαλίας (Σ. Πολύζος, Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα).

Βασίλης Λεβέντης στην TRT Θεσσαλίας (Σ. Πολύζος, Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα).

Η Δημοκρατία του Κολωνακίου (Β. Λεβέντης στον Status FM Αλεξανδρούπολης με το Σ. Αποστολίδη).

Η Δημοκρατία του Κολωνακίου (Β. Λεβέντης στον Status FM Αλεξανδρούπολης με το Σ. Αποστολίδη).

Χάγη και εκλογή ΠτΔ (Βασίλης Λεβέντης, Metropolis FM, Κ. Παπαζαφειρίου, 12-1-2020)

Χάγη και εκλογή ΠτΔ (Βασίλης Λεβέντης, Metropolis FM, Κ. Παπαζαφειρίου, 12-1-2020)

#askleventis 2 Ιανουαρίου 2019 : Εσύ Ρωτάς, ο Βασίλης Λεβέντης Απαντά

#askleventis 2 Ιανουαρίου 2019 : Εσύ Ρωτάς, ο Βασίλης Λεβέντης Απαντά

Χρόνια πολλά Βασίλη Λεβέντη, χρόνια πολλά Ελλάδα!

Χρόνια πολλά Βασίλη Λεβέντη, χρόνια πολλά Ελλάδα!

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στο Βασίλη Λεβέντη, από την παιδική χορωδία των φίλων της Ένωσης Κεντρώων

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στο Βασίλη Λεβέντη, από την παιδική χορωδία των φίλων της Ένωσης Κεντρώων

Η χορωδία παιδιών των μελών και των φίλων της Ένωσης Κεντρώων είπαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στους παρευρισκόμενους, στο Βασίλη Λεβέντη και τραγουδούν για όλους εσάς! Χρόνια πολλά!

Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Βασίλη Λεβέντη

Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Βασίλη Λεβέντη

Τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα στο Βασίλη Λεβέντη

Τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα στο Βασίλη Λεβέντη

Ευχαριστούμε το Σύλλογο Ποντίων Μπαμπαλιού Αιτωλοακαρνανίας "Αξέχαστες Πατρίδες" για την επίσκεψη τους και το Σύλλογο Ελληνοαρμενικής Φιλίας για τους παραδοσιακούς χορούς (24-12-2019) Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Βασίλη Λεβέντη.

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Βασίλη Λεβέντη.

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Βασίλη Λεβέντη, παραμονή Χριστουγέννων 2019. Χρόνια πολλά!

Με τη ζωή μας και τις πράξεις μας να δείχνουμε ότι αγαπάμε την ειρήνη (Βασίλης Λεβέντης, 22-12-2019)

Με τη ζωή μας και τις πράξεις μας να δείχνουμε ότι αγαπάμε την ειρήνη (Βασίλης Λεβέντης, 22-12-2019)

Χαιρετισμός του Βασίλη Λεβέντη στην εκδήλωση μνήμης που διοργανώθηκε από τον ΕλληνοΡωσσικό και Αρμενικό Σύνδεσμο Φιλίας, στην Καλλιθέα Αττικής, στο Μνημείο του Σοβιετικού Στρατιώτη. Το μνημείο φιλοτεχνήθηκε από τον γλύπτη Βιάτσεσλαβ Κλικόβ και δωρήθηκε από τον ίδιο στον Δήμο της Καλλιθέας. Τα αποκαλυπτήρια του πραγματοποιήθηκαν τον Μάιο του 2005. Η Καλλιθέα υπήρξε τόπος υποδοχής προσφύγων όχι μόνο μετά το 1922 αλλά και κατά την δεκαετία του 1990 όταν πολλοί παλιννοστούντες Έλληνες επέστρεψαν στην πατρίδα μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης. Το μνημείο αποτελείται από μια ανάγλυφη στήλη και έναν ανδριάντα. Και τα δυο στοιχεία εδράζονται πάνω σε χαμηλό, φαρδύ βάθρο. Πάνω στην ανάγλυφη στήλη αναπαρίσταται ένας σκοτωμένος στρατιώτης ο οποίος είναι ντυμένος με στρατιωτική στολή και κρατά στο χέρι του όπλο. Απέναντι από το ανάγλυφο υπάρχει το άγαλμα το οποίο αναπαριστά μια γυναίκα. που πενθεί για τον νεκρό στρατιώτη. Στα πλαϊνά του βάθρου, αναγράφονται περιμετρικά τα λόγια: ΑΝΔΡΩΝ ΓΑΡ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΠΑΣΑ ΓΗ ΤΑΦΟΣ Θουκιδίδης, Περικλέους Επιτάφιος Το 1942 φτάνει στην Καλλιθέα λόχος Γερμανών Ναζί, που στρατοπεδεύει στο γήπεδο μεταξύ των οδών Συγγρού-Μαντζαγριωτάκη-Δοϊράνης-Δαβάκη. Μεταξύ των αιχμαλώτων υπήρχαν και Σοβιετικοί στρατιώτες. Τρεις απ' τους Σοβιετικούς στρατιώτες δραπέτευσαν. Οι Σοβιετικοί κατόρθωσαν να συνδεθούν με τον ΕΛΑΣ της Καλλιθέας, κατατάχθηκαν στις γραμμές του και συνέχισαν τη μάχη κατά του ναζισμού στην Ελλάδα. Τα ονόματα των τριών στρατιωτών ήταν Αλέξι, Βάνια Νικολάι και Κόλια. Το καλοκαίρι του 1944 γίνεται το Μπλόκο της Καλλιθέας. Οι ναζιστές και οι συνεργάτες τους μετά από προδοσία εκτελούν, στις 26 Αυγούστου 1944, 30 πολίτες της Καλλιθέας, ανάμεσά τους είναι και οι τρεις Σοβιετικοί στρατιώτες.

Ο Βασίλης Λεβέντης στο κέντρο της Αθήνας (21-12-2019)

Ο Βασίλης Λεβέντης στο κέντρο της Αθήνας (21-12-2019)

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki #BeLeventis #EnosiKentroon #ΕνωσηΚεντρώων #KoiniLogiki #VassilisLeventis #ΒασίληςΛεβέντης

Επίσκεψη Βασίλη Λεβέντη στη Βαρβάκειο Αγορά (21-12-2019)

Επίσκεψη Βασίλη Λεβέντη στη Βαρβάκειο Αγορά (21-12-2019)

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki #BeLeventis #EnosiKentroon #ΕνωσηΚεντρώων #KoiniLogiki #VassilisLeventis #ΒασίληςΛεβέντης

Ο Βασίλης Λεβέντης στο κέντρο της Αθήνας (δηλώσεις στον ΑΝΤ1, 21-12-2019)

Ο Βασίλης Λεβέντης στο κέντρο της Αθήνας (δηλώσεις στον ΑΝΤ1, 21-12-2019)

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki #BeLeventis #EnosiKentroon #ΕνωσηΚεντρώων #KoiniLogiki #VassilisLeventis #ΒασίληςΛεβέντης

Βασίλης Λεβέντης με τον Κώστα Χαρδαβέλλα (Bluesky, Arrena, 20-12-2019)

Βασίλης Λεβέντης με τον Κώστα Χαρδαβέλλα (Bluesky, Arrena, 20-12-2019)


ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEOS

Ο Βασίλης Λεβέντης γράφει

«Ξέχασε» να γράψει την ηλικία του

27/11/2019 @ 15:33

Το πανελλήνιο άκουσε έκθαμβο την είδηση της αποπομπής ενός κυρίου από τη θέση του Διοικητή του νοσοκομείου Τρικάλων, θέση στην οποία είχε διορισθεί πριν λίγες μέρες. ...περισσότερα
Μπροστά σε μεγάλες ανακατατάξεις

26/11/2019 @ 15:21

Ολοκληρώθηκε η συζήτηση στη Βουλή για τη συνταγματική αναθεώρηση, χωρίς καμία ουσιαστική πρόοδο και με κυρίαρχο στοιχείο την προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να εκβιάσει ...περισσότερα
'Ενωση Κεντρώων : 'Εχουμε εισέλθει σε παρακμιακή καμπύλη με πιστοποίηση των κ.κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη.

22/11/2019 @ 15:02

Από την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση : Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ επιδίδονται σε συνεχή προσπάθεια όξυνσης και πόλωσης της πολιτικής μας ζωής, με τη ...περισσότερα
Βασίλης Λεβέντης : Εδώ Πολυτεχνείο, 1973-2019

14/11/2019 @ 16:09

Εν έτει 2019 τα πολιτικά κόμματα επιχειρούν να σκυλεύσουν την ιερή μνήμη της γενιάς του Πολυτεχνείου. Θέλουν να καπηλευτούν μόνο τη δόξα των ηρώων φοιτητών και αρνούνται ...περισσότερα
(βίντεο) Βασίλης Λεβέντης στην ΕΡΤ για το θέμα των Σκοπίων και τις συκοφαντίες κάποιων ΜΜΕ

28/06/2018 @ 14:31

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ...περισσότερα
Ομιλία Βασίλη Λεβέντη στη Βουλή, για την πρόταση μομφής (16 Ιουνίου 2018)

16/06/2018 @ 21:14

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - 16/6/2018 «Καλώ αυτή την αίθουσα να ζητήσει από τον πρωθυπουργό να μην πάει αύριο και να δημιουργήσουμε μία ομάδα διαπραγμάτευσης ...περισσότερα
Β. Λεβέντης : Εθνικό έγκλημα η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια

30/05/2018 @ 17:53

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, αρθρογραφεί στον «Τύπο Θεσσαλονίκης» ...περισσότερα
Περί Σκοπίων και Μακεδονίας

17/01/2018 @ 16:04

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ  ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Αθήνα, 17 Ιανουαρίου 2018 Του Βασίλη Λεβέντη Αγαπητοί ...περισσότερα
ΟΜΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

19/12/2017 @ 22:04

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - 19/12/2017 Μιλώντας στην ολομέλεια της βουλής ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό "λιτότητας" που αφαιρεί ...περισσότερα
   

Κοινωνικά δίκτυα