Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη.

01/01/2020 @ 14:08

Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη είναι το ακόλουθο :

Εύχομαι σε όλους τους Έλληνες και σε όλες τις Ελληνίδες ευτυχισμένο και γεμάτο πρόοδο το νέο έτος 2020. Τις ευχές μου στέλνω επίσης στην απανταχού της γης ομογένειά μας. Παρά το γεγονός, ότι οι ειδήσεις που αφορούν τη χώρα μας είναι ανησυχητικές, παραμένω αισιόδοξος για τις εξελίξεις. Μία χώρα που άντεξε χιλιάδες χρόνια, έχει αποδείξει την ικανότητά της να ξεπερνά ακόμη και τις μεγάλες δυσκολίες.

Το κόμμα μας, η Ένωση Κεντρώων, στις εκλογές της 7ης Ιουλίου του 2019 δεν εισήλθε στη Βουλή. Αυτό ήταν αποτέλεσμα ενός ανελέητου πολέμου που έγινε σε βάρος μας από το μιντιακό κατεστημένο. Επιπλέον η αντίθεση μας στη συμφωνία των Πρεσπών και η επί σειρά ετών διαφωνία μας με μία άγονη και άκαρπη τακτική μνημονίων χωρίς μεταρρυθμίσεις ουσίας, μας έφερε σε σύγκρουση με τις επιθυμίες των πρεσβειών των ΗΠΑ και της Γερμανίας.
Έτσι το κλίμα στις εκλογές ήταν δυσμενέστατο για το κόμμα μας, εμείς ωστόσο μείναμε όρθιοι, δεν λυγίσαμε, χάσαμε στις εκλογές και έχασε έτσι η Ελλάδα την πολύτιμη παρουσία του Κεντρώου χώρου στη Βουλή.
Πολλές φορές το να χάσεις λέγοντας την αλήθεια, υπερασπιζόμενος την πατρίδα σου και τη δημοκρατία, αποτελεί πολύ πιο υπεύθυνη στάση, από το να κερδίσεις λέγοντας ψέματα, κοροϊδεύοντας το λαό, ή δημαγωγώντας.

Ακόμη και η Εκκλησία την οποία ως Βασίλης Λεβέντης σέβομαι, υπονόμευσε δυστυχώς το κόμμα μας. Όταν ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος προχώρησε σε μυστική συμφωνία με τον κ. Τσίπρα για να λυθεί η σχέση εργασίας των κληρικών με το δημόσιο, εγώ αντέδρασα έντονα γιατί θεώρησα πέρα για πέρα ανήθικο, ο ηγέτης της Εκκλησίας να αφήνει απροστάτευτους τους κληρικούς, με σκοπό να διευκολυνθεί ο κ. Τσίπρας να προσλάβει στο δημόσιο 10.000 κομματικούς του φίλους. Τότε δημόσια στη Βουλή είπα, «Ιερώνυμε θα χάσεις το θρόνο σου».
Πριν τοποθετηθώ εγώ για το θέμα, η Νέα Δημοκρατία είχε δηλώσει ότι... πρώτη εκείνη είχε εμπνευστεί ανάλογο σχέδιο.
Μετά όμως την έντονη και σφοδρή αντίστασή μου η Νέα Δημοκρατία φοβούμενη απώλεια ψήφων τα μάσησε αρχικά, τα γύρισε στη συνέχεια.
Χωρίς τη στάση αυτή της Ένωσης Κεντρώων, σήμερα θα ήταν εργασιακά στο δρόμο 10.000 κληρικοί.

Αναφορικά με το «οικονομικό θαύμα» της Νέας Δημοκρατίας, όπως το παρουσιάζουν τα περισσότερα ΜΜΕ που από το πρωί μέχρι το βράδυ προπαγανδίζουν υπέρ της, τονίζω ότι η Ελλάδα βιώνει μία πολύ βαθιά κρίση.
Η ανεργία παραμένει υψηλότατη, επένδυση δεν φαίνεται καμία, ακόμη και το Ελληνικό που σχεδιάστηκε πολύ πριν έρθει η Νέα Δημοκρατία καρκινοβατεί, αν και πέρασαν χάριν του κ. Λάτση προκλητικές τροπολογίες στη Βουλή.

Η διαφημιζόμενη μείωση κάποιων φόρων λίγους ενθαρρύνει, αφού το κόστος ζωής αυξάνει, οι τιμές των κοινωφελών υπηρεσιών ανεβαίνουν, οι πολίτες αδυνατούν να ανταπεξέλθουν ακόμη και σε ευνοϊκές ρυθμίσεις, αυτοί που αναχώρησαν για εργασία στο εξωτερικό ολοένα και περισσότερο αισθάνονται την προοπτική μόνιμης διαμονής στα ξένα.
Αν ο κ. Μητσοτάκης λέγοντας ανάπτυξη, εννοούσε τη μείωση κατά 20% του ΕΝΦΙΑ, μάλλον εξαπατήθηκαν οι ψηφοφόροι του.
Πιστεύω ότι μόνο μία συμμαχική κυβέρνηση, μεγάλης κοινοβουλευτικής στήριξης θα προσέλκυε επενδυτές υπό θέσπιση σοβαρών κινήτρων.

Μία μονοκομματική κυβέρνηση τρώει χρόνο άκαρπα, ταλαιπωρεί τους πολίτες, βασανίζει και τους ίδιους τους ψηφοφόρους που την εμπιστεύτηκαν και αυτό κάνει ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.
Αυτός είναι και ο λόγος που σπεύδουν όλοι να εξαργυρώσουν με διορισμό στο δημόσιο την ψήφο τους πριν την κατάρρευσή της.
 

Στα ελληνοτουρκικά η κυβέρνησή του κ.  Κυριάκου Μητσοτάκη ακολουθεί ολισθηρό δρόμο. Υπό την υπόδειξη του κ. Σημίτη και της Ντόρας Μπακογιάννη δηλώνει, ότι αποτελεί λύση (που δεν έχουμε λόγο να φοβούμεθα) τη Χάγη. Όμως η Χάγη δίνει συμβιβαστική λύση και όταν παζαρεύονται μόνο ελληνικά ασημικά, συμβιβασμός σημαίνει να πάρει τα μισά η Τουρκία. Ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί ότι όποια και αν είναι η εξέλιξη στη Χάγη, απόφαση δικαστηρίου είναι, πρέπει να την δεχθούμε.
Έτσι μπορεί να μένει στην πρωθυπουργία, να επιτελείται μειοδοσία και να μην φταίει κανένας.
Πονηρός ο κ. Μητσοτάκης. Στο μεταξύ η Τουρκία Χάγη δεν θέλει μόνο για την υφαλοκρηπίδα, θέλει για την «ατζέντα» του συνόλου των διεκδικήσεων της. Με λίγα λόγια θα γίνει στο Αιγαίο με τον Κυριάκο, ότι έγινε το 1960 με τη Ζυρίχη και το Λονδίνο και με τις Πρέσπες το 2019.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης οδήγησε το 1989-1990 τη χώρα μας τρεις φορές σε εκλογές κυνηγώντας την αυτοδυναμία. Το ίδιο σχεδιάζει και ο Κυριάκος, εκβιάζει τη Βουλή για την ενισχυμένη με διπλές εκλογές. Το επιχείρημα της Νέας Δημοκρατίας είναι ότι με την απλή αναλογική θα έχουμε ακυβερνησία. Θέλει δηλαδή δώρο-μπόνους εδρών για να κυβερνάει εκβιαστικά, ισχυριζόμενος ότι διαφορετικά οδηγούμεθα σε αστάθεια. Διαφημίζει μάλιστα ως αστάθεια ο κ. Μητσοτάκης την απλή αναλογική στους Δήμους και τις Περιφέρειες. Στο σημείο αυτό εγκλημάτισε και ο κ. Τσίπρας που θέσπισε δύο Κυριακές στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Απλή αναλογική σημαίνει μία Κυριακή και κατόπιν οι εκλεγόμενοι σύμβουλοι εκλέγουν Δήμαρχο και Περιφερειάρχη. Μία Κυριακή με Απλή και δεύτερη με συμμετοχή μόνο των δυο πρωτευσάντων αποτελεί γελοιότητα. Η πρώτη Κυριακή συνιστά γεύση Δημοκρατίας, η δεύτερη Κυριακή γεύση φασισμού. Δυστυχώς ότι έκανε ο κ. Τσίπρας ήταν στραβό.
Ας αφήσει λοιπόν τις κουτοπονηριές ο κ. Κυριάκος. Για την αυτοδυναμία θέλεις το 50% συν μία ψήφο του λαού και όχι τα μπόνους. Όταν δεν υπάρχει το 50% συν μία ψήφο σημαίνει ότι η εντολή του κόσμου είναι να σχηματισθεί συμμαχική κυβέρνηση.

Πριν κλείσω το μήνυμά μου για το νέο έτος 2020 θέλω να αναφερθώ στον κ. Τσίπρα και τα όσα έπραξε στο Σκοπιανό.
Ήρθε ο κ. Τσίπρας στην εξουσία σαν πολέμιος των Αμερικανών και εξελίχθηκε σε κλητήρα των ξένων πρεσβειών. Ανέλαβε μάλιστα τη «βρώμικη» δουλειά, να περάσει τις Πρέσπες χωρίς δημοψήφισμα, με μία ισχνή οριακή κοινοβουλευτική πλειοψηφία γυρολόγων βουλευτών και κυκλοφορεί μάλιστα τώρα με περισσό θράσος λέγοντας, ότι «έλυσε» ένα ζήτημα που εκκρεμούσε επί 35 χρόνια. Αυτή η αναιδέστατη στάση του κ. Τσίπρα διευκολύνθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος είχε πει στους Αμερικανούς, αφήστε με να κατηγορώ τις Πρέσπες, όταν όμως έρθω στα πράγματα θα τις αποδεχθώ και θα πω, τις βρήκα, δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Οπότε η αρχιτεκτονική της μειοδοσίας είναι, Τσίπρας υπογράφει, Μητσοτάκης κάνει πλάτες, Βαγγέλης Βενιζέλος μιλάει για σύνθετη ονομασία.
Με τέτοιους πολιτικούς άντε να πάει μπροστά η Ελλάδα. Κατά τα άλλα, αν στο ΣΥΡΙΖΑ αλλάζαμε πινακίδες και γράφαμε «όλα πωλούνται» δε νομίζω να αστοχούσαμε.

Καλή Χρονιά, Χρόνια Πολλά.

Δεν βρέθηκαν σχόλια. Γίνε ο πρώτος που θα δημοσιεύσει

Videos από τα ΜΜΕ & το Κ67

#askleventis : Εσύ Ρωτάς, ο Βασίλης Λεβέντης Απαντά (15-1-2020)

#askleventis : Εσύ Ρωτάς, ο Βασίλης Λεβέντης Απαντά (15-1-2020)

#askleventis & #SaveTheDate : Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020, 9:30μμ, ο Βασίλης Λεβέντης απαντά ζωντανά στις ερωτήσεις σας. Υποβολή ερωτημάτων : https://www.antidiaploki.gr/article/6361/askleventis_tetarti_15_ianoyarioy_2020_21_30_esy_rwtas_basilis.html?category_id=1

Βασίλης Λεβέντης στην TRT Θεσσαλίας (Σ. Πολύζος, Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα).

Βασίλης Λεβέντης στην TRT Θεσσαλίας (Σ. Πολύζος, Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα).

Η Δημοκρατία του Κολωνακίου (Β. Λεβέντης στον Status FM Αλεξανδρούπολης με το Σ. Αποστολίδη).

Η Δημοκρατία του Κολωνακίου (Β. Λεβέντης στον Status FM Αλεξανδρούπολης με το Σ. Αποστολίδη).

Χάγη και εκλογή ΠτΔ (Βασίλης Λεβέντης, Metropolis FM, Κ. Παπαζαφειρίου, 12-1-2020)

Χάγη και εκλογή ΠτΔ (Βασίλης Λεβέντης, Metropolis FM, Κ. Παπαζαφειρίου, 12-1-2020)

#askleventis 2 Ιανουαρίου 2019 : Εσύ Ρωτάς, ο Βασίλης Λεβέντης Απαντά

#askleventis 2 Ιανουαρίου 2019 : Εσύ Ρωτάς, ο Βασίλης Λεβέντης Απαντά

Χρόνια πολλά Βασίλη Λεβέντη, χρόνια πολλά Ελλάδα!

Χρόνια πολλά Βασίλη Λεβέντη, χρόνια πολλά Ελλάδα!

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στο Βασίλη Λεβέντη, από την παιδική χορωδία των φίλων της Ένωσης Κεντρώων

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στο Βασίλη Λεβέντη, από την παιδική χορωδία των φίλων της Ένωσης Κεντρώων

Η χορωδία παιδιών των μελών και των φίλων της Ένωσης Κεντρώων είπαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στους παρευρισκόμενους, στο Βασίλη Λεβέντη και τραγουδούν για όλους εσάς! Χρόνια πολλά!

Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Βασίλη Λεβέντη

Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Βασίλη Λεβέντη

Τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα στο Βασίλη Λεβέντη

Τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα στο Βασίλη Λεβέντη

Ευχαριστούμε το Σύλλογο Ποντίων Μπαμπαλιού Αιτωλοακαρνανίας "Αξέχαστες Πατρίδες" για την επίσκεψη τους και το Σύλλογο Ελληνοαρμενικής Φιλίας για τους παραδοσιακούς χορούς (24-12-2019) Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Βασίλη Λεβέντη.

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Βασίλη Λεβέντη.

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Βασίλη Λεβέντη, παραμονή Χριστουγέννων 2019. Χρόνια πολλά!

Με τη ζωή μας και τις πράξεις μας να δείχνουμε ότι αγαπάμε την ειρήνη (Βασίλης Λεβέντης, 22-12-2019)

Με τη ζωή μας και τις πράξεις μας να δείχνουμε ότι αγαπάμε την ειρήνη (Βασίλης Λεβέντης, 22-12-2019)

Χαιρετισμός του Βασίλη Λεβέντη στην εκδήλωση μνήμης που διοργανώθηκε από τον ΕλληνοΡωσσικό και Αρμενικό Σύνδεσμο Φιλίας, στην Καλλιθέα Αττικής, στο Μνημείο του Σοβιετικού Στρατιώτη. Το μνημείο φιλοτεχνήθηκε από τον γλύπτη Βιάτσεσλαβ Κλικόβ και δωρήθηκε από τον ίδιο στον Δήμο της Καλλιθέας. Τα αποκαλυπτήρια του πραγματοποιήθηκαν τον Μάιο του 2005. Η Καλλιθέα υπήρξε τόπος υποδοχής προσφύγων όχι μόνο μετά το 1922 αλλά και κατά την δεκαετία του 1990 όταν πολλοί παλιννοστούντες Έλληνες επέστρεψαν στην πατρίδα μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης. Το μνημείο αποτελείται από μια ανάγλυφη στήλη και έναν ανδριάντα. Και τα δυο στοιχεία εδράζονται πάνω σε χαμηλό, φαρδύ βάθρο. Πάνω στην ανάγλυφη στήλη αναπαρίσταται ένας σκοτωμένος στρατιώτης ο οποίος είναι ντυμένος με στρατιωτική στολή και κρατά στο χέρι του όπλο. Απέναντι από το ανάγλυφο υπάρχει το άγαλμα το οποίο αναπαριστά μια γυναίκα. που πενθεί για τον νεκρό στρατιώτη. Στα πλαϊνά του βάθρου, αναγράφονται περιμετρικά τα λόγια: ΑΝΔΡΩΝ ΓΑΡ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΠΑΣΑ ΓΗ ΤΑΦΟΣ Θουκιδίδης, Περικλέους Επιτάφιος Το 1942 φτάνει στην Καλλιθέα λόχος Γερμανών Ναζί, που στρατοπεδεύει στο γήπεδο μεταξύ των οδών Συγγρού-Μαντζαγριωτάκη-Δοϊράνης-Δαβάκη. Μεταξύ των αιχμαλώτων υπήρχαν και Σοβιετικοί στρατιώτες. Τρεις απ' τους Σοβιετικούς στρατιώτες δραπέτευσαν. Οι Σοβιετικοί κατόρθωσαν να συνδεθούν με τον ΕΛΑΣ της Καλλιθέας, κατατάχθηκαν στις γραμμές του και συνέχισαν τη μάχη κατά του ναζισμού στην Ελλάδα. Τα ονόματα των τριών στρατιωτών ήταν Αλέξι, Βάνια Νικολάι και Κόλια. Το καλοκαίρι του 1944 γίνεται το Μπλόκο της Καλλιθέας. Οι ναζιστές και οι συνεργάτες τους μετά από προδοσία εκτελούν, στις 26 Αυγούστου 1944, 30 πολίτες της Καλλιθέας, ανάμεσά τους είναι και οι τρεις Σοβιετικοί στρατιώτες.

Ο Βασίλης Λεβέντης στο κέντρο της Αθήνας (21-12-2019)

Ο Βασίλης Λεβέντης στο κέντρο της Αθήνας (21-12-2019)

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki #BeLeventis #EnosiKentroon #ΕνωσηΚεντρώων #KoiniLogiki #VassilisLeventis #ΒασίληςΛεβέντης

Επίσκεψη Βασίλη Λεβέντη στη Βαρβάκειο Αγορά (21-12-2019)

Επίσκεψη Βασίλη Λεβέντη στη Βαρβάκειο Αγορά (21-12-2019)

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki #BeLeventis #EnosiKentroon #ΕνωσηΚεντρώων #KoiniLogiki #VassilisLeventis #ΒασίληςΛεβέντης

Ο Βασίλης Λεβέντης στο κέντρο της Αθήνας (δηλώσεις στον ΑΝΤ1, 21-12-2019)

Ο Βασίλης Λεβέντης στο κέντρο της Αθήνας (δηλώσεις στον ΑΝΤ1, 21-12-2019)

Ακολούθησε μας : http://www.youtube.com/c/antidiaploki Facebook: https://www.facebook.com/enosikentroon.vasilisleventis/ Facebook: https://www.facebook.com/vas.leventis Επίσημο site: https://www.antidiaploki.gr Twitter: https://twitter.com/antidiaploki #BeLeventis #EnosiKentroon #ΕνωσηΚεντρώων #KoiniLogiki #VassilisLeventis #ΒασίληςΛεβέντης

Βασίλης Λεβέντης με τον Κώστα Χαρδαβέλλα (Bluesky, Arrena, 20-12-2019)

Βασίλης Λεβέντης με τον Κώστα Χαρδαβέλλα (Bluesky, Arrena, 20-12-2019)


ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEOS

Ο Βασίλης Λεβέντης γράφει

«Ξέχασε» να γράψει την ηλικία του

27/11/2019 @ 15:33

Το πανελλήνιο άκουσε έκθαμβο την είδηση της αποπομπής ενός κυρίου από τη θέση του Διοικητή του νοσοκομείου Τρικάλων, θέση στην οποία είχε διορισθεί πριν λίγες μέρες. ...περισσότερα
Μπροστά σε μεγάλες ανακατατάξεις

26/11/2019 @ 15:21

Ολοκληρώθηκε η συζήτηση στη Βουλή για τη συνταγματική αναθεώρηση, χωρίς καμία ουσιαστική πρόοδο και με κυρίαρχο στοιχείο την προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να εκβιάσει ...περισσότερα
'Ενωση Κεντρώων : 'Εχουμε εισέλθει σε παρακμιακή καμπύλη με πιστοποίηση των κ.κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη.

22/11/2019 @ 15:02

Από την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση : Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ επιδίδονται σε συνεχή προσπάθεια όξυνσης και πόλωσης της πολιτικής μας ζωής, με τη ...περισσότερα
Βασίλης Λεβέντης : Εδώ Πολυτεχνείο, 1973-2019

14/11/2019 @ 16:09

Εν έτει 2019 τα πολιτικά κόμματα επιχειρούν να σκυλεύσουν την ιερή μνήμη της γενιάς του Πολυτεχνείου. Θέλουν να καπηλευτούν μόνο τη δόξα των ηρώων φοιτητών και αρνούνται ...περισσότερα
(βίντεο) Βασίλης Λεβέντης στην ΕΡΤ για το θέμα των Σκοπίων και τις συκοφαντίες κάποιων ΜΜΕ

28/06/2018 @ 14:31

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ...περισσότερα
Ομιλία Βασίλη Λεβέντη στη Βουλή, για την πρόταση μομφής (16 Ιουνίου 2018)

16/06/2018 @ 21:14

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - 16/6/2018 «Καλώ αυτή την αίθουσα να ζητήσει από τον πρωθυπουργό να μην πάει αύριο και να δημιουργήσουμε μία ομάδα διαπραγμάτευσης ...περισσότερα
Β. Λεβέντης : Εθνικό έγκλημα η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια

30/05/2018 @ 17:53

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, αρθρογραφεί στον «Τύπο Θεσσαλονίκης» ...περισσότερα
Περί Σκοπίων και Μακεδονίας

17/01/2018 @ 16:04

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ  ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Αθήνα, 17 Ιανουαρίου 2018 Του Βασίλη Λεβέντη Αγαπητοί ...περισσότερα
ΟΜΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

19/12/2017 @ 22:04

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - 19/12/2017 Μιλώντας στην ολομέλεια της βουλής ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό "λιτότητας" που αφαιρεί ...περισσότερα
   

Κοινωνικά δίκτυα