ΕΓΓΡΑΦΗ ΦΙΛΟΥ

‘Εχετε τη δυνατότητα να εγγραφείτε διαδικτυακά ως φίλοι της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.

Ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας, η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ με ΑΦΜ 099991314, έδρα ΚΑΡΟΛΟΥ 28, 10437, ΑΘΗΝΑ, e-mail dpo@enosi-kentroon.gr, και για να είναι σύμφωνη με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR), ενημερώνει πως :

  • ‘Εχουμε επικαιροποιήσει τους όρους περί Προσωπικών Δεδομένων και προστασίας αυτών. Μπορείτε να τους διαβάσετε ΕΔΩ.
  • Η φόρμα αυτή δεν αποθηκεύει δεδομένα.
  • Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε πως τα δεδομένα που μας παρέχετε αντιμετωπίζονται δίκαια, με εμπιστευτικότητα, διαχειρίζονται μόνο για τους σκοπούς και λόγους που αναφέρονται στη σχετική φόρμα και μόνο από τα αρμόδια πρόσωπα και φυλάσσονται όχι περισσότερο από το χρόνο που χρειάζεται να πραγματοποιηθεί η πράξη για την οποία καταχωρήθηκαν και προπαντός φυλάσσονται με ασφάλεια.
  • Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να ζητήσετε να διαγραφούν τα δεδομένα σας από τα αρχεία μας ή και να ζητήσετε να σας παραδοθούν σε αρχείο συμβατό ώστε να τα μεταφέρετε σε άλλο φορέα (φορητότητα δεδομένων), στέλνοντας μας e-mail στο dpo@enosi-kentroon.gr, με FAX στο 210 5246864, ή στο τηλέφωνο 210 5980189 ή απλά επισκευθείτε τα γραφεία μας (ΚΑΡΟΛΟΥ 28, 10437, ΑΘΗΝΑ).

Για να είμαστε σύμφωνοι και με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR), χρειαζόμαστε τη συναίνεση σας για να μπορούμε να σας ειδοποιούμε για τα νέα μας. Επιλέξτε έναν ή και περισσότερους τρόπους επικοινωνίας από τους παρακάτω :

Δέχομαι να λαμβάνω ενημερωτικά e-mail από την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
Δέχομαι να λαμβάνω ενημερωτικά SMS από την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
Δέχομαι να λαμβάνω ενημερωτικά τηλεφωνήματα από την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

Αν αλλάξεις γνώμη, μπορείς να κάνεις unsubscribe ανά πάσα στιγμή, από το υποσέλιδο οποιουδήποτε email σου έχουμε στείλει ή επικοινωνώντας μαζί μας στο dpo@enosi-kentroon.gr.
Θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σου με σεβασμό και σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων και τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων.

Ψάχνεις την Αίτηση Εγγραφής Μέλους; Πάτα το κουμπί.

Ποια η διαφορά ΜΕΛΟΥΣ και ΦΙΛΟΥ;

Το Μέλος έχει δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο Συνέδριο όπως ορίζεται στο ‘Αρθρο 49 του Καταστατικού της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ.
Το Μέλος έχει υποχρέωση καταβολής μηνιαίας συνδρομής (η μηνιαία συνδρομή από το Μάϊο του 2010 και μέχρι νεωτέρας, δεν είναι υποχρεωτική).
Το Μέλος έχει δικαίωμα ψήφου στα Τοπικά Συμβούλια και στα λοιπά όργανα του κόμματος.